Vedeta TV a recunoscut că are fire de păr alb încă de la 18 ani și de atunci se chinuie să și le acopere. Însă acum a trecut printr-o schimbare de look care o prinde de minune după cum recunoaște și ea. Ea a încercat, ce-i drept, o perucă, vopsită ombre, unde rădăcinile sunt mai închise și vârfurile, un blond cenușiu deschis.

Andreea Marin, pe patul de spital! Va suferi o intervenție cirugicală care nu este deloc simplăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste

„Fugim de firele de par alb, nu-i asa? Eu le am inca de la 18 ani si le vopsesc, n-am ce face. Dar dacă nu rădăcinile ar fi albe, ci … restul podoabei capilare?! Nu mi-am putut închipui, până nu am probat această perucă inedită. Nu mă așteptam, dar e foarte interesantă și … îmi place! Câteodată, e bine să experimentezi, înainte de a spune „nu”. Încearca ceva nou, ai putea avea o surpriză plăcută!”,  a scris Andreea Marin.

 

Andreea trece printr-o perioadă foarte frumoasă a vieții. Aceasta trăiește  o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, cel cu care și-a și petrecut Sărbătorile de iarnă la munte, în Elveția, iar aceasta a dezvăluit că i-ar plăcea să devină din nou mămică.

Citește și: