Mai mult, a oferit fanilor un crâmpei din viața sa de familie, instantaneul distribuit pe rețelele de socializare fiind unul în care apare alături de cel mic și de Namiko. Postura în care au fost fotografiați topește inimile. E acolo iubire, delicatețe, grijă, complicitate, puritate. Dar și amuzament, umor, la care Cabral ține tare mult.

”Leagăn (mă rog, Ragnar) stă ca micul pe grătar. Namiko e singurul copil de 3 ani cu 41 la picior. Sau cam așa se vede în poze… Eu parcă mă pregătesc să-i mănânc pe amândoi. Andreea Ibacka ne face poza”, a scris Cabral pe contul său de Facebook, care a strâns în doar câteva ore aproape 50.000 de aprecieri și mii de comentarii.

cabral-cu-ambii-copiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Poza era una așteptată și mult dorită de către fani. Andreea Ibacka își anunța, în 5 octombrie, fanii că a intrat în travaliu și că urmează să-l aducă pe lume pe băiețelul ei și al lui Cabral. În jurul orei 19:00, actrița a născut un băiețel perfect sănătos.

Numele nu a fost încă anunțat, dar Namiko știe cum îl va chema

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce nume au ales părinții pentru băiețelul lor. Momentan, cei doi nu vor să dezvăluie nimic. Totuși, Cabral le-a povestit fanilor că s-a gândit la un moment dat ca pe fiul său să-l cheme Ragnar, fiind inspirat de un personaj din serialul ”Vikingii”. Andreea Ibacka nu a fost însă de acord.

Cea mică, Namiko, a ales și ea un nume pentru frățiorul ei, a povestit chiar celebrul ei tată pe rețelele de socializare.

”Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este RAGNAR. Ea nu și nu, că nu-i place. Vine Namiko și spune senină:

– Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos”. Rămâne de văzut dacă părinții ei vor ține cont de această sugestie.

Vezi și Andreea Ibacka a născut. Anunțul făcut de Cabral

Citește și:

Thylane Blondeau, cea mai frumoasă fată din lume, a ajuns de urgență la spital

Imagini îngrijorătoare cu Jack Nicholson. Ce se întâmplă cu marele actor