Psihoterapeutul  Petruţa Gheorghe a murit la vârsta de 52 de ani, după ce în ultimii ani s-a luptat cu o boală cruntă.  Anunțul trist a fost făcut de Oana Cuzino: „Petruţa Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienţii săi şi pentru toţi cititorii noştri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru şi o sursă de inspiraţie.   Întreaga echipă DOC îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuţia pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experienţa, devotamentul şi implicarea sa în fiecare act de psihoterapie şi în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi. Mulţumim”.

Petruţa le-a mărturisit prietenilor, vara trecută,  că a trecut prin clipe cumplite până să învingă boala, potrivit Adevărul.  „Dragii mei, mulţumesc. M-am trezit în întuneric, frig şi spaimă. Încet, încet, îngerii mei m-au făcut să cânt!“.

Petruţa şi Andrei Gheorghe au divorţat în anul 2014, după un mariaj de aproape şase ani, însă au rămas apropiaţi.   Andrei Gheorghe s-a stins din viață în luna martie, 2018, în urma unui stop cardiac.

Petruța era mama a trei copii: artista Katarina Dyer , Maria şi Maximilian, care au fost adoptaţi de Andrei Gheorghe în momentul în care cei doi au început relaţia. Andrei Gheorghe mai  are o fată, Anastasia, şi din prima căsătorie, cu Maria.

 

Anul trecut, după ce Andrei Gheorghe a murit, Katarina a mărturisit că a suferit un șoc când a auzit teribila veste. „Eram într-o tabără de muzică atunci când am aflat că a murit. Am fost foarte distrusă. Am căzut pe jos, a fost chiar foarte urât şi un şoc oribil. Nu am putut să accept faptul acela. După trei zile am acceptat şi eu faptul că a murit”, a spus Katarina la acea vreme.

Citește și: Cât de frumoasa este fiica lui Andrei Gheorghe! Are 19 de ani și este cântăreață

Citește și: