Oliver a fost un dealer de opere de artă și a fost prieten bun cu prințul Charles, iar Lady Di a ținut foarte mult la el.  Mai mult, s-a scris despre Diana că a avut o idilă cu el și făcuse o adevărată obsesie pentru Oliver în 1992.

Deși era căsătorit și avea trei copii, Oliver a început o idilă cu regretata prințesă Diana, în 1992, după ce tatăl prințesei de Wales, Earl Spencer, s-a stins din viață.

În ciuda diferenței de 16 ani dintre ei, Lady Di s-a îndrăgostit foarte tare de el. Foști angajați ai prințesei au povestit că prințesa de Wales obișnuia să-l bage pe ascuns în Palatul Kensington și, cândva, cei din staff-ul palatului l-au surprins aproape dezbrăcat ascunzându-se după un copac ca să fumeze o țigară.

Prințesa Diana își dorea să se mute cu el în Italia

Obsesia Dianei era atât de mare încât i-ar fi zis confidentei sale, Lady Bowker, că visa să ”trăiască cu el  în Italia”. Totuși, Hoare nu era dispus s-o părăsească pe soția lui, de origine franceză, moștenitoare a unui imperiul petrolier. Drept urmare când aceasta l-a amenințat cu divorțul, în 1994, el a pus imediat punct idilei cu Lady Di. Însă, fosta soție a lui Charles nu s-a lăsat ușor și a început să-l „bombardeze” cu telefoane, în speranța că-l va convinge să se întoarcă la ea. Mai mult, Diana a recunoscut într-un interviu pentru Panorama, în 1995, că după ce relația lor s-a răcit, l-a mai sunat de câte ori, timp de nouă luni, însă nu într-un mod obsesiv, așa cum s-a scris despre ea.

Citește și: