La ora 22:15, un apel la 112 anunţa că o persoană este decedată la locuinţa sa din Voluntari. În scurt timp, poliţiştii au confirmat că este vorba despre omul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe, care s-a stins fulgerător la vârsta de 56 de ani.

Andrei Gheorghe ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator

Trupul neînsufleţit al lui Andrei Gheorghe a fost găsit de persoana care îi îngrija locuința din orașul Voluntari,  în jurul orei 22.00, în baia casei. Bărbatul a sunat imediat la 112, dar se pare că Andrei Gheorghe era decedat de aproximativ 12 ore, aşa că nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat.  Medicii legişti au stabilit că jurnalistul ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator.

Criminaliștii au ridicat probe din casa  prezentatorului  care îi vor ajuta pentru a lămuri în ce condiţii a murit Andrei Gheorghe. Oamenii legii au anunțat, de asemenea, că vor deschide dosar pentru moarte suspectă.

Cumplită veste i-a şocat pe colegii şi prietenii lui Andrei Gheorghe. Îndurerată, fosta soţie a transmis un mesaj  emoționant azi-noapte.

“Iubitul meu care nu mai eşti aici… rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit şi greşit şi ai făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar.. Aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre”, a fost mesajul transmis de aceasta.