Până acum Andreea și Cabral s-au ferit să o arate publicului, pentru că era prea mică, însă acum micuța adorabilă apare și în filmulețe de pe blogurile Andreei. Frumoasa blondă a făcut un video în care își învață fanii cum să-și spele câinii acasă, iar de un real ajutor se pare că i-a fost chiar fiica ei.

Mulți s-au întrebat cu cine seamănă Namiko, fiica lui Cabral. Cele mai clare imagini cu eaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Namiko a asistat-o pe mama ei la spălarea uneia dintre cățelușele lor. MIcuța a șamponat patrupedul și chiar l-a șters la final, cu hăinuțele ei.

 

Mulți s-au întrebat cu cine seamănă micuța, însă Namiko este adorabilă și a  moștenit trăsături atât de la mama , cât și de la tată, însă ce-I drept seamănă cel mai bine cu tatăl ei.

Andreea Ibacka a născut pe 4 decembrie 2018 o fetiță perfect sănătoasă. Andreea a ales să nască pe cale naturală și a avut emoții destul de mari, pentru că micuța a venit mai târziu cu două săptămâni față de data estimată de medici. Pentru Andreea Ibacka e primul copil, dar Cabral mai are o fată.