Cătălin și Adda sunt foarte impulsivi și multă lume i-a criticat pentru comportamentul lor și pentru limbajul vulgar, în mod special pe artistă, însă cei doi nu par deranjați de comentariile răutăcioase ale celor de jur, ci își văd mai departe de povestea lor de dragoste.

93782984_2902149089853505_6892073100075073536_oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Mai mult, Cătălin a surprins pe toată lumea la finalul emisiunii. El i-a scris un mesaj soției sale pe un lampion în care îi declară dragoste,  dezvăluind că speră ca artistă să-l facă din nou tătic. „Să-mi faci o fetiță”, i-a transmis acesta.

„Aici se termina povestea noastra din Asia Express. Cu bune, cu rele, dar cu multă dragoste, familia dinamită a reușit să ajungă până în ultima etapă. Le mulțumesc mult celor care au fost și sunt in continuare alaturi de noi. Vă multumesc și vouă, celor care ați facut ca acest show să fie atât de intens și de frumos!”, a scris și Cătălin pe facebook după eliminarea din competiție.

După o cursă greu de imaginat până în Taipei, Adda și Cătălin Rizea au părăsit aseară competiția, una dintre monedele pe care le-au adunat pe traseu fiind cea roșie. Parcursul lor va rămâne cu siguranță în istoria Asia Express, fiind echipa care a ajuns la cele mai multe jocuri de amuletã.

 

În seara aceasta, imediat după Observator, Antena 1 difuzează marea finală Asia Express. Telespectatorii se pot aștepta la o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. Adrenalina, tensiunea, suspansul, dar și bucuria victoriei vor atinge în cote maxime. După ce au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, cele două echipe sunt gata să dea tot ce au mai bun pentru marea amuletă de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express. Vor practica wushu, vor desluși arta feng shui și vor alerga prin piețele de noapte din Taipei. Traseul până la Gina va fi extrem de complicat, iar echipa care va ajunge pe primul loc va bate gongul victoriei.

 

Citește și: