Artistul a marcat momentul pe rețelele de socializare, unde a postat o serie de fotografii de colecție – primele poze făcute împreună.

„Te iubesc de 4 ani! ❤️ #primelepozealenoastre”, a scris Speak pe Instagram, în aprecierile și felicitările fanilor.

una-dintre-primele-lor-poze-impreunaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

În fiecare an, Speak și Ștefania își fac declarații de dragoste pe rețelele de socializare, alături de fotografii din perioada când povestea lor de dragoste era la început.

Cunoscuți pentru legătura foarte strânsă pe care o au cu fanii de pe Internet, cei doi își pun mereu la curent admiratorii cu ultimele noutăți din viața lor. Nu se sfiesc să posteze despre cele mai intime emoții și poate de aceea sunt și atât de iubiți.

Cum s-au cunoscut Speak și Ștefania

Cristina Ștefania este din Galați, dar a ales să își schimbe complet viața și s-a mutat în București în anul 2014. Pe atunci frumoasa brunetă era o dansatoare cunoscută, care urca pe scenă alături de artiști precum Smiley, INNA, Randi sau Elena Gheorghe. Ușor ușor aceasta a cunoscut succesul, iar destinul a făcut să îl întâlnească pe cel care acum îi este partener de viață.

Speak și Ștefania s-au apropiat în perioada când filmau pentru videoclipul artistului, „Libelula”, nume ce i-a devenit poreclă Ștefaniei. După o vreme în care au fost surprinși împreună de mai multe ori, cei doi au recunoscut că formează un cuplu și de atunci nu s-au mai despărțit, spre bucuria fanilor.

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar fanii îi îndrăgesc încă de la participarea în Asia Express. Cei doi au demonstrat că nu formează doar o echipă pe cinste acasă, ci și într-o competiție extrem de dificilă, prin care și-au întrecut limitele. Asia Express a fost un prilej excelent pentru artist de a face cea mai surprinzătoare și specială cerere în căsătorie.

Vezi și Ce înălțime si ce greutate are Ștefania? Vedeta nu se ascunde și le-a spus totul fanilor săi

Citește și:

Anunțul neașteptat făcut de Shannen Doherty, la un an de când a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală

O recunoști? În mod normal, vedeta noastră este blondă! ”Xena, prințesa războinică, jur!”