Meghan Markle și prințul Harry au dezvăluit în interviul exploziv acordat lui oprah Winfrey că vor avea o fetiță, așa cum și își doreau.

„A avea orice copil, oricare sau doi, este uimitor. Dar să ai un băiat și apoi o fată, ce mai poți cere? Acum avem familia noastră, suntem noi patru și cei doi câini ai noștri.”, a declarat Harry, în interviu.

De aici, au apărut mai multe speculații despre ce nume va primi micuța, iar mulți a fost de părere că ei ar putea să o numească Diana, în dorința de a fi un omagiu pentru mama lui Harry.

Citește și: Prințul Harry și prințul William au vorbit pentru prima dată după interviul dat de ducii de Sussex. Cum a decurs discuția lor?

Experții regali susțin că reacția prințului William după interviul lui Harry a fost una fără precedent: „I-a frânt inima”

Meghan și Harry au luat în considerare acest nume

„Sunt sigură că o vor numi Diana. Cred că lui Harry i-ar plăcea foarte mult, iar Meghan ar fi mândră pentru că astfel ar aduce-o pe Diana mai aproape de el. Ceea ce ar fi extraordinar este dacă bebelușul se va naște la doar câteva zile de la descoperirea statuii Dianei în vară’, a spus expertul regal, Angela Levin.

Se pare că prințul Harry se va revedea față în față cu membrii familiei regale, în vara aceasta. Pe 1 iulie va fi dezvelită o statuie a prințesei Diana, în grădina palatului Kensington, comandată de cei doi frați pentru a marca ziua în care mama lor ar fi implinit 60 de ani.

Cu toate acestea, o sursă apropiată ducilor de Sussex a declarat pentru Page Six că este „foarte puțin probabil” ca Harry și Meghan să-și numească fiica după regretata Prințesă Diana, care s-a stins din viață pe 31 august 1997. Și asta, pentru că nu vor ca fiica lor să devină ținta tabloidelor, așa cum s-a întâmplat și cu bunica ei.

„Este foarte puțin probabil ca perechea să-și numească fiica Diana. Cea mai mare preocupare a lor este să nu facă din fiica lor o țintă pentru media, deci să nu crească interesul public în privința vieții copilei. Indiferent de ce crede lumea, Harry și Meghan pun preț pe intimitatea lor și vor să-și protejeze copiii de presiunea intensă din partea presei pe care o îndură ei”, a declarat sursa pentru page Six, potrivit Daily Express.

De asemenea, sursa a precizat ducii de Sussex s-au gândit la acest lucru dar au temeri că numele Diana „ar pune prea multă presiune pe copil și ar face totul mult mai complicat, de la înscrierea ei la școală până la călătorii”.

Citește și: Primul cadou pe care-l va primi fiica lui Meghan Markle. Ducesa păstrează acest obiect dinainte de a-l cunoaște pe Harry. Știa că va avea o fiică

Prințul William sare în apărarea lui Kate. Ce spune despre acuzațiile făcute de Meghan Markle

Meghan Markle a suferit un avort spontan

„S-ar putea să ia în considerare Diana pentru al doilea prenume, dar Prințesa Charlotte (n.r.-fiica Prințului William și a lui Kate Middleton) are deja al doilea prenume Diana, iar lui Harry și lui Meghan nu le place să fie comparați și puși în competiție cu William și Kate în presă sau de către Palat.”, a mai spus sursa.

Meghan Markle a dezvăluit că a suferit un avort spontan în iulie anul trecut. Dezvăluirea a făcut-o într-un editorial în New York Times, unde a mărturisit că simte „o durere aproape insuportabilă” și că ea și Harry au trecut cu greu peste acest eveniment nefericit idn viața lor.

„După ce i-am schimbat scutecul (n.r. lui Archie), am simțit o crampă ascuțită. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, melodia veselă contrastând puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă. Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil la piept, că îl pierd pe al doilea”, a povestit Meghan

Ducii de Sussex au anunțat în luna ianuarie anunl trecut că renunță la statutul de seniori regali și vor să fie independenți financiar. În prezent, Harry, Meghan și fiul lor Archie locuiesc în Montecito, California, unde s-au mutat în martie, anul trecut, după ce au petrecut câteva luni în Canada.

Citește și:


Meghan Markle nu regretă niciun cuvânt din interviul pentru Oprah: „Ar trebui să fie ușurată că nu a dat nume și nu a intrat în detalii”

Răzvan Fodor, apel către fani, după ce mama sa a ajuns pe mâna medicilor: ”patru șuruburi și o plăcuță de titan”