Anamaria Prodan și-a petrecut sărbătorile de iarnă, în Dubai, alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Deși mulți au crezut că au divorțat, cei doi par mai apropiați ca oricând și Reghecampf se pare că știe cum să răsfețe o femeie. Impresara s-a fotografiat în intimitatea casei lor de Dubai, alături de cutii uriașe cu trandafiri, pe care le-a primit, pe semne, de la soțul ei.

Anamaria si sotul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Prodan a pozat într-un furou negru din satin, alături de un aranjament din trandafiri albi. Așezată sexy în pat, impresara le-a arătat  fanilor ei de pe Instagram cum o trezește soțul ei în Dubai. Mai mult, ea a postat mai multe imagini în care apare alături de soțul ei la diverse restaurante sau chiar și prin magazine, cei doi fiind extrem de drăgăstoși. Mai mult, acesta o răsfață și cu cadouri scumpe, Prodan arătând că a primit și o pereche de pantofi marca Alexander McQueen.

“Pentru mine, viața în Dubai nu înseamnă magazine, restaurante sau excursii exotice, așa cum înseamnă pentru alții. Pentru mine, Dubai e pur și simplu o destinație, dar în această destinație e familia. Mă bucur de fiecare dată când merg acolo nu pentru luxul sau distracția de acolo, ci pentru că îmi petrec timpul alături de soțul meu, avem clipele noastre împreună, suntem romantici, recuperam toată perioada în care ne-am văzut numai în apeluri video pe telefon. De fiecare dată când merg acolo, parcă opresc tot ce înseamnă muncă și timp și mă bucur de timpul alături de Laur”, spunea vedeta.

Citește și: