De această dată, vedeta este fiica lui. Ivona este stabilită în Anglia, dar nu-și neglijează părinții, iar această vacanță este cea mai bună dovadă. Anul acesta, tatăl și fiica au fost împreună în Grecia, în Kefalonia, insula din Marea Ionică.

„Când visele devin realitate”, a scris actorul în dreptul unei fotografii în care apare cu gura până la urechi alături de Ivon, extrem de veselă, la rândul ei.

Din fotografile postate pe rețelele de socializare chiar de către Ivona reiese faptul că și iubitul acesteia a fost cu ei în vacanță.

actorul-si-fiica-saSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Ivona Mihăescu a terminat liceul Gheorghe Lazăr, din București, după care a studiat în Anglia, unde a absolvit, anul trecut, Facultatea de Administrarea Afacerilor la Universitatea din Bath. Acum lucrează la o agenție de turism din Londra. Nu a fost atrasă de o carieră precum a tatălui ei.

Vezi şi mâncăruri pe care să le încerci când eşti în Grecia!

Vorbind despre fiica sa, Mugur Mihăescu a dezvăluit că i-a permis mereu să viseze la tot ce e mai frumos în viață.

„Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire. Pentru mine există o singură poruncă: Nu face rău! Și dacă ea va înțelege această poruncă, dată de o morală și de o bună creștere, cred că a înțeles esențialul”, a declarat actorul.

„Tata mi-a spus că pot să fac ce vreau, că există nevoie și de măturători pe stradă, dar n-am vrut să fiu unul dintre ei”, a replicat Ivona.

Căsătorit de 23 de ani cu Rodica Mihăescu, actorul are un singur copil, pe Ivona.

Vezi și Cum arată soția lui Mugur Mihăescu. Cum s-a pozat cuplul la plajă

Citește și:

Marele actor de comedie a pierdut lupta cu cancerul, la numai 61 de ani

Simona Halep se mărită. La ce tradiție a renunțat pentru marele eveniment