La final de lună august oamenii se reîntorc din vacanțe și sunt întâmpinați de ”Vacanța mare”?

Exact. Din 29 august a început un noul sezon al serialului de comedie Vacanța Mare – „Leana s-a întors!” și va fi în fiecare sâmbătă, de la ora 21:30, la Kanal D.

Ne poți spune câteva detalii care să ne facă și mai curioși despre noile aventuri ale familiei Pârțag?

Vor fi foarte multe surprize. Vă veți întâlni și cu personaje noi. Leana și familia ei trec prin tot felul de încercări, au de-a face și cu DNA-ul (n.r.: Direcţia Naţională Anticorupţie). Adaptăm povestea la la vremurile în care trăim, la realitățile românești.

Cum se mai descurcă Leana cu coțohârlele?

Nu îi este deloc ușor, dar nici greu. Coțohârlele se înmulțesc pe zi ce trece, iar Leana, saraca de ea, este tristă pentru că-i competiția mare!

De fapt, cum ar fi definită concret și complet coțăhârla, ca să fie limpede pentru toată lumea?

Definiția coțohârlei este una destul de simplă în dex. (râde) Cu mențiunea că există mai multe tipuri de coțohârle: cea de la oraș, cea din mediul rural, coțohârla din orașe mici sau chiar și cea din străinătate. Leana se crede o anticoțohârlă, dar este cea mai mare dintre ele. (zâmbește)

Ce ai făcut în ultima perioadă, cât nu ai fost văzut la tv?

În această perioadă în care telespectatorii nu m-au văzut pe micile ecrane, m-am ocupat de afaceri. Dar nu am pierdut legătura cu „televizorul”. În sensul că telespectatorii ne-au putut urmări de-a lungul timpului, pe mine și pe colegii mei, la Kanal D, într-o serie ”best of”, ale celor mai bune selecții, foarte apreciate.

Ai ținut permanent legătura cu Radu Pietreanu (Costel) și cu Florin Petrescu (Axinte)?

Da, sigur! Noi suntem prieteni foarte buni, întotdeauna am fost, și avem multe pasiuni comune, cum ar fi și motocicletele. Ne leagă multe amintiri și proiecte comune.

Ți s-a întâmplat vreodată să ai o criză de râs, poate chiar și într-un moment nepotrivit?

Mi s-a întâmplat să am o criză de răs, dar nu neapărat într-un moment nepotrivit. Eram la cinema, la vizionarea unui film de comedie, „Spioana” (2015), la care am râs cu pofta. Cred că se poate spune că am râs la locul potrivit, în momentul potrivit.

Fiica ta, Ivona, este o tânără frumoasă care se apropie de majorat. Este adevărat că își dorește să devină medic?

Fiica mea vrea să se îndrepte către o carieră în economie, iar eu sunt de acord cu toate deciziile ei în ceea ce privește viitorul.

Are și ea simțul umorului?

Ivona are simțul umorului, însă nu cred că se va îndrepta către o carieră în televiziune. Este o persoană foarte pragmatică, dar și creativă.

Ești genul de tată strict sau permisiv?

Sunt un tată foarte permisiv. Merg pe principiul: „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!”. Așa că fiica mea se va bucura de liberatate deplină. Și am încredere în alegerile pe care le face.

Știu că îți place să călătorești. Care au fost cele mai interesante țări sau experiențe trăite în destinațiile respective?

Toate destinațiile în care am fost de-a lungul timpului m-au impresionat prin frumusețea locurilor, a oamenilor și prin ineditul unor situații. Vă pot enumera câteva unde aș reveni cu drag de fiecare dată: Rio de Janeiro (Brazilia), Statele Unite ale Americii și Thailanda. În funcție de starea pe care o am când vizitez o țară, decid ori să colind fiecare colțisor al locului respectiv, ori doar să mă relaxez, fără să am foarte multe activități.

Când vizitezi alte țări mergi și la spectacole de comedie?

Da. Mă interesează să vad cum și ce fac alții la ei acasă. Când am fost în Statele Unite ale Americii, în Las Vegas, am urmărit un spectacol de comedie foarte interesant. De fiecare dată vin cu noutăți, au mult mai multă experiență în spectacolele de acest fel și bineînțeles că îmi face plăcere să le urmăresc. În acest fel descopăr și alte unghiuri, abordări.

Ce așteptări ai de la publicul telespectator în această toamnă?

Sper ca românilor care ne vor urmări să le placă noile peripeții marca Vacanța Mare. Îmi doresc ca sezonul „Leana s-a întors!” să fie primit cu zâmbetul de buze și să destindă telespectatorii. Pentru că aceasta este misiunea noastră. Să îi facem pe cei de acasă să râdă. Ceea ce pot să vă mai spun este că noi ne-am distrat teribil la filmări.

Credit foto: Kanal D

Leana și Urinela

Nu pot trăi fără…

Oamenii importanți din viața mea – ”Familia, alături de trupă și de proiectul Vacanța Mare sunt cele care mă împlinesc. Toate se rezumă la oamenii dragi, atât cei care îmi sunt aproape și îi iubesc, cât și aceia pe care nu îi cunosc, dar ne urmăresc și contează extraordinar de mult pentru mine.”

Credit foto: Kanal D