Mugur Mihăescu a făcut parte din grupul umoristic ”Vacanța mare”, alături de care s-a bucurat de mare succes și unde toată lumea a văzut ce bine îl prinde baticul. Personajul său nu se întoarce, dar Mugur Mihăescu, da.

Acesta va reveni pe micile ecrane, cu o nouă emisiune. Actorul va putea fi văzut pe micile ecrane începând cu data de 10 mai, când va fi gazda unei emisiuni – „Meriți” – care va fi difuzată de Metropola TV, relatează paginademedia.ro.

Emisiunea este un late night show, în care invitaţii îşi vor spune povestea lor.

„Este o emisiune care are o deviză clară, educaţia. De asemenea, este o emisiune care îşi propune să identifice de ce s-a deprofesionalizat România şi cum să facem să o profesionalizăm din nou.

”Meriţi”este locul în care vom încerca să scoatem în evidenţă poveşti de viaţă ale oamenilor potriviţi ajunşi în locurile potrivite. Spunem poveşti ale oamenilor care excelează în meseriile lor şi încercăm să-i extragem din ”Marea Masă Mută”. Îmi propun să fiu vocea acestor oameni!”, a declarat Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu, despre pierderile suferite în pandemie

Mugur Mihăescu este și om de afaceri, el deținând mai multe localuri în Capitală. Actorul a avut de suferit din cauză că acestea au fost închise în contextul pandemiei de coronavirus.

Mugur Mihăescu mărturisea, anul trecut, că a fost nevoit să trimită angajați în șomaj și afirma că nu-și va recupera pierderile.

”Pentru mine a fost o perioadă grea, aşa cum a fost pentru toata lumea, mai ales din perspectiva business-ului. Am suferit toţi. Nu e plăcut să trimiţi 50 de oameni în şomaj, să plăteşti chirii, să cumperi echipamente pentru local.

Nu voi recupera pierderile anul acesta, abia vom supravieţui.

Vreau ca statul să nu ne mai pună piedici, prin acest mod nu a făcut decât să ne ”condamne” la moarte. Eu voi respecta legea, dar nu şi recomandările care ni se fac. O mare prostie după modul în care s-a acţionat. S-a greşit enorm. Eu îmi doresc socializare, vreau să mă bucur de viaţă cu toate riscurile pe care le are. Atât!”, spunea Mugur Mihăescu, care într-o vreme a cochetat și cu politica, pentru click.ro.

Vezi și Îl mai ții minte pe Frankfurt de la „Vacanța Mare”? Nu mai arată deloc cum îl știai!

Citește și:

Magda Vasiliu s-a despărțit de soț! Vedeta a explicat ce a dus la ruptura neașteptată

Ce pensie are Mitică Popescu, la 84 de ani. Cum comentează după ce s-a scris că primește 1.300 de lei pe lună