Vacanța Mare a început filmările pentru un nou sezon ce îi are în centrul atenției pe Leana și Costel, personajele interpretate cu umorul inconfundabil de Mugur Mihăescu și de Radu Pietreanu. Decorurile reconstituie locuința din satul Sadova a familiei Pârțag, cu pridvorul casei, cu sufrageria în care tronează patul matrimonial, pozele de familie și carpeta cu păuni, cu birtul unde își varsă oful îndrăgitele personaje, dar și cu sufrageria, un amestec de neaoș și kitsch orășenesc, în care își trăiesc amorul nabădaios Axinte (Ion Petrescu) și Urinela (Ani Crețu).

„Tot ceea ce vedeți este inspirat din satul Sadova, casa, interioarele, Leana însăși! Multe femei din Sadova semănau cu acest personaj mulțumită căruia eu, dintre bărbați, sunt cea mai frumoasă femeie!, a spus Mugur Mihăescu.

În acest nou sezon oltenii devin penali. Leana și Costel vor avea de-a face cu DNA-ul. Adaptăm scenariul la ceea ce se întâmplă în România”, a declarat Radu Pietreanu, despre noile aventuri ale familiei Pârțag care vor putea fi urmărite din toamnă, la Kanal D.

Credit foto: Kanal D

Leana (Mugur Mihăescu) și Urinela (Ani Crețu)

Credit foto: Kanal D

Costel (Radu Pietreanu)

Credit foto: Kanal D