Vizibil deranjată de acuzații, vedeta, mamă a unui băiețel mic, i-a dat replica, negând că ar fi intervenit la nivelul bustului. Cu această ocazie a spus și care este motivul pentru care nu ar apela la o astfel de intervenție.

În vârstă de 26 de ani, cântăreața i-a transmis celei care a acuzat-o prin intermediul unui story pe Instagram. A negat că ar fi suferit o astfel de operație, spunând ceea ce ar fi trebuit să fie evident pentru toată lumea: bustul său e mai generos acum pentru simplul motiv că alăptează.

si-a-revenit-in-timp-record-dupa-nastereSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Legat de o posibilă mărire de bust, artista a spus ferm că nu își dorește momentan așa ceva în primul rând pentru că îi este frică de operație, dar și din alte două motive.

„Și cred că sunt oameni – așa cum o fi și fata în cauză (cea care i-a trimis mesajul – n. red.), nu am nicio treabă, fata o fi zis și ea, o fi avut și ea un moment, treaba ei – care au înțeles greșit mesajul meu de atunci, în care am spus că eu nu mi-aș pune silicoane.

De ce? O dată de frica operației, a doua că nu sunt complexată în acest moment de aspectul ăsta și al treia oară pentru că nu consider că se potrivește cu mesajul pe care eu, ca om, îl am de transmis.

Adică, m-am imaginat: nu poți să apari țâțoasă, cu spatele drept, pe un scaun, frumoasă, aranjată și când deschizi gura să fii eu, Theo Rose. Nu se potrivește. E ca nuca în perete!”, a spus Theo Rose pe pagina ei de Instagram.

Câte kilograme are Theo Rose după naștere și ce o nemulțumește acum la corpul ei: ”Instant!”

Situația actuală o ajută să se imagineze cu bustul mai mare

Vedeta a spus că și-a imaginat cum va arăta cu bustul mărit, mai ales că a avut ocazia să și experimenteze pe propria piele acum, când alăptează și are sânii mai mari.

„Mi-am imaginat cum mi-ar sta mie, acum că am alăptat. Am văzut, nu se vede rău. Doar că am putut să glumesc, m-am purtat decoltată, oamenii nu s-au certat cu mine, pentru că au înțeles că e ceva efemer”, a adăugat artista, care se bucură la maximum de această perioadă, chiar dacă, uneori, oboseala i se citește pe chip.

Theo Rose, botez în mare secret. De ce l-a botezat pe Sasha la vârsta de 5 săptămâni. Cine a fost nașa

Theo Rose, mesaj pentru femeile care vor să-și pună silicoane

Aceasta a ținut să mai sublinieze și faptul că niciodată nu a spus că ar avea vreo problemă cu femeile care aleg să își mărească sânii. „Singura mea recomandare este ca, înainte să apeleze la o astfel de intervenție, femeile să caute să se placă în forma-n care sunt”, a recomandat Theo Rose, care le-a mai spus femeilor care nu sunt mulțumite de ele să își pună și trei kilograme de sâni, dacă își doresc, mai ales astăzi, când trăim în libertate și în democrație.

De asemenea, simpatica cântăreață consideră că știința a avansat cu un scop, iar femeile trebuie să fie deștepte și să facă alegeri care să le ajute cu adevărat.

„Eu, periodic, îmi pun întrebări: Cum mă mai simt eu cu mine? Răspund: Dărâmată, dar merge și astăzi. Înțelegeți? Despre asta e vorba”, a ținut să mai puncteze Theo Rose.

Vezi și Anghel Damian, un tătic sincer: „Este mai greu decât mi-am imaginat”. Ce spune despre viața cu Theo Rose și cu Sasha

Citește și:

Patru alimente care previn osteoporoza. Carmen Brumă: „Te ajută să ai un sistem osos sănătos”

Corina Caciuc este însărcinată pentru a doua oară? Mesajul postat de iubita lui Laurențiu Reghecampf și reacția lui imediată