Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. se iubesc discret de mai bine de șapte ani, iar în 2017 s-au căsătorit în mare secret, în Bulgaria, la malul mării, într-un cadru restrâns, alături de familie și de câțiva prieteni.

Deși toată lumea se aștepta ca fericitul eveniment să fie unul spectaculos, Ștefan Bănică Jr, a explicat în cadrul unui interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, că a decis să facă o ceremonie discretă, deoarece aşa i se pare normal şi firesc. Mai mult de atât, Ştefan Bănică Jr. a dezvăluit că peisajul a fost unul de poveste, iar persoanele invitate au fost numai rudele şi cei mai apropiaţi prieteni, potrivit spynews.ro

„Da, ne-am căsătorit. Ne-am căsătorit de mult. E un lucru normal, firesc, nu știu dacă trebuie făcut cu surle și trâmbițe. S-a întâmplat, era firesc, curgea firesc lucrul ăsta. S-a întamplat într-un loc frumos, alături de prieteni și familie”, a declarat Ștefan Bănică Jr., în exclusivitate, la „Dincolo de aparențe”, în urmă cu 2 ani.

Mai mult, se pare că cea care și-a dorit foarte mult ca nunta lor să aibă loc la Balcik, în  Bulgaria a fost chiar Lavinia, care e îndrăgostită de acest loc.

„Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo (n.r. nunta). În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, a declarat artista într-o emisiune TV.

Vezi şi staţiuni şi plaje mai puţin cunoscute din sudul Bulgariei!