Tot mai multe detalii ies la iveală despre crima șocantă din Chișinău și despre motivul care l-a făcut pe medicul stomatolog, Alexei Mitachi, să-și ucidă cu sânge rece soția, frumoasa actriță și fotomodel Anastasia Cecati.

Potrivit site-urilor din Republica Moldova, cei doi aveau probleme în mariaj și nu mai locuiau de ceva timp împreună. Duminică el a venit în vizită la soția lui, să-și vadă probabil fetița, în vârstă de trei săptămâni, iar Anastasia a fost foarte rece cu el, ceea ce l-a scos din minți. Nervos din cauza comportamentului soției lui, el a înjunghiat-o mortal în gât, apoi s-a aruncat de la etajul 7. Potrivit poliției, înainte să se sinucidă Mitachi și-a sunat nașul și l-ar fi rugat să aibă grijă de copilul lor de 3 săptămâni.

Citește și: Jojo, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru soțul ei, Paul Ipate! Ce eveniment important a avut loc în viața lor

Copilul actriței din „Las Fierbinți”, ucisă de soț, va fi dus la un Centru de Plasament din Chișinău. Care e starea copilului

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Anastasia a apărut în serialul „Las Fierbinți”

Deschide.md susține că Alexei Mitachi era unul dintre cei mai buni profesioniști în domeniu, care activează în municipiul Chișinău. Cel puțin așa l-au caracterizat colegii de breaslă. Aceștia ne-au povestit că „Alic” (n.r. așa îi spuneau în grupă) și-a deschis propria clinică în sectorul Râșcani pe care o dotase cu utilaj ultra-performant, iar printre clienții săi erau oameni publici, vedete, prezentatoare TV.

Cunoscutul model a fost găsit fără suflare de anchetatori în apartamentul în care locuia cu soțul său, un medic stomatolog renumit, pe nume Alexei Mitachi. Ea avea gâtul tăiat. În altă cameră, polițiștii au găsit copilul celor doi, care a venit pe lume în urmă cu trei săptămâni. Bebelușul a fost dus de urgență la un spital din Chișinău și a fost transferat într-un centru de plasament.

Anastasia Cecati  era cunoscută ca actriţă, fotomodel şi cântăreaţă. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în „Las Fierbinți”. Ea a avut o foarte scurtă apariție într-un episod al celebrului serial.

Citește și: