În timp ce membrii familiei regale aleg adesea nume tradiționale pe copii, un expert regal a anunțat că regina ar putea să-i lase pe Meghan și pe Harry să aleagă un nume „unic” pentru primul lor copil.

În timp ce prințul William și Kate Middleton s-au conformat tradiției și au ales nume cu semnificații aparte, George (5 ani), Charlotte (3 ani) și Louis (7 luni), ducii de Sussex vor avea mai multă libertatea și vor alege ce nume vor, iar motivul este legat de faptul că prințul Harry ocupă o poziție mai îndepărată în linia succesiunii la tron.

Kate și William au ales nume tradiționale pentru cei trei copii ai lor

„Cu cât sunt  mai jos în linia succesiunii la tron, cu atât au libertatea de a alege un nume unic sau mai netradițional. Vedem asta și din diversitate numelor alese de descendenții reginei, că Suverana pare dispusă să le permită urmașilor să-și aleagă propriile nume”, a declarat un expert regal.

Așadar, cum cei trei copii lui Kate și William ocupă printre primele locuri în linia regală, se crede că există o așteptare ca ei să aibă un nume tradițional.

Palatul Kensington a  anunțat la începutul lunii că Meghan Markle și prințul Harry vor deveni părinți pentru prima dată. Bebeluşul va veni pe lume abia în primăvară anul viitor, cel mai probabil  în luna martie, însă acesta deja a devenit subiectul preferat al tabloidelor britanice. Al şaptelea pe linia de succesiune la tronul Regatului Unit, micuţul sau micuţa-pentru că nu se ştie încă ce sex va avea bebeluşul- va duce o viață lipsită de griji și toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum va arăta, dacă o va moșteni pe mămică, care are origini afro-americane, sau va fi roșcat ca tatăl.

Citește și: Cum a reacționat regina Elisabeta a II-a când a aflat că Meghan Markle e însărcinată

Victoria și Diana, numele favorite

Mai mult, se fac deja pariuri cu privire la ce nume va purta şi se pare că, favoritele sunt Victoria, Albert, Arthur şi Diana, după mama prinţului Harry. Mai există pe listă ca posibilităţi Philip, Elizabeth, Alice, Mary, Frederick, Charles, Edward sau James.  Cu toate acestea, se ia în calcul şi faptul că ducesa de Susex este născută în America şi ar putea avea altă viziune. Aşa că ar putea surprinde pe toată lumea cu numele ales pentru primul ei copil și al lui Harry. .

În această perioadă, cel mai popular nume pentru fetiţe in SUA este Emma, iar pentru băieţei, Liam. În Regatul Unit, numele preferate  de proaspeții părinţi în 2017 au fost Olivia şi Oliver.

Citește și: