Potrivit acestuia, Elisabeta a II-a a făcut „un efort uriaș” să o facă pe Meghan Markle să se simtă bine venită în familia regală britanică. Suverana s-a asigurat chiar că ducesa de Sussex va lua parte la câte mai multe îndatoriri regale pentru ca fosta actriță nu se simtă că ar fi exclusă.

Duncan a explicat că Regina a interacționat mai mult cu Meghan decât cu orice alt membru al familiei regale, iar motivul are legătură cu regretata prințesă Diana, care tot timpul s-a simțit o străină, deși era soția prințului moștenitor, prințul Charles.

Kate Middleton nu a primit un astfel de tratament

„Anul trecut, Regina a făcut un efort extraordinar și puțin neobișnuit pentru ca Meghan să se simtă binevenită în familia regală în primele luni. Posibil pentru că Meghan iese în evidență într-un mod în care Kate nu o face. Totodată, este posibil să fie o lecție din trecută, când Prințesa Diana s-a simțit ca o străină în familia regală”, a spus acesta.

La doar câteva zile după căsătorie, în iunie, anul trecut,  Meghan a avut prima vizită oficială, alături de regină, la desciderea unui pod din Cheshire, iar Larcombe a precizat și faptul că ducesa de Cambridge nu a avut parte de același tratament după ce s-a măritat cu prințul William, în 2011.

Meghan Markle, o fostă actriță maericană, a devenit oficial membru al familiei regale în mai 2018,  când s-a căsătorit cu fiul cel mic al prințesei Diana, fratele prințului William. Anul acesta, în luna mai, ei au devenit părinții unui băiețel, pe nume Archie Harrison Mountbatten_Windsor.

Intrarea lui Meghan în familia regală este mult mai asemănătoare cu cea a Prințesei Diana decât cea a lui Kate Middleton, explică Duncan Larcombe. În cazul lui Kate, „toată lumea a cunoscut-o pe ea și întreaga ei familie cu mult înainte de logodnă”. În schimb, în cazul lui Meghan a existat mai mult mister.

 

Citește și: