Paula Seling este una dintre cele mai discrete și mai delicate prezențe din showbiz-ul românesc. Puțină lume știe detalii despre viața privată a vedetei. Artista a făcut mărturisiri neașteptate despre partenerul ei de viață, Radu Bucura, și despre dorința lor de a deveni părinți.

Dacă pe plan profesional lucrurile stau cât  se poate de bine, artista recunoaște că pe plan personal încă mai are lucruri și planuri neîmplinite, cum ar fi faptul că nu a devenit încă mamă. Într-un interviu acordat celor de la Antena Stars, Paula a decis să povestească despre acest ”gol” din viața ei și a soțului său.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja şi de a ne proteja relaţia este să nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecţi, ci pur şi simplu pentru că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu şi vom fi pregătiţi, atunci va fi“, a spus Paula Seling la Antena Stars.

Paula Seling are un mariaj fericit alături de Radu Bucura. Despre cum s-au cunoscut și despre momentul în care i-a spus „DA” a vorbit cântăreața într-un interviu pe care l-a acordat pentru femeide10.ro.

„Din punctul de vedere al unei femei măritate pot spune că nimic din ceea ce a fost înainte de a spune „DA” nu e important. Prima iubire ar fi singura care a contat atât de mult încât să-i promiţi iubire veşnică celui căruia îi dedici viaţa ta… Radu este omul ce m-a făcut să fac autostopul de la Predeal la Braşov în urmă cu 19 ani, cel care m-a făcut să-i fac poze pe ascuns, la Năvodari, în 1995, fără să îl cunosc, să mă apropii de el, fără să mai conteze timiditatea mea şi să-i spun de ce îmi place de el. A fost cel care, după nouă ani, m-a sunat şi căruia, după o săptămâna jumate de la telefonul respectiv, îi spuneam „DA””, a povestit Paula Seling.

„El este omul bun la toate, nu se da înapoi de la nimic. Este, de profesie, inginer constructor, dar a studiat tobele şi are una dintre cele mai educate şi fine urechi pe care le cunosc. Mă critică mereu, mă ajută mereu, este mereu alături de mine şi face tot ce poate pentru a-mi stimula creativitatea. A construit o casă pentru noi, îi place să facă lucruri cu mâna lui, este extrem de atent la detalii şi simte nevoia să controleze tot ce ar putea să modifice rezultatul final al lucrurilor pe care le face sau la care participa. Este foarte sufletist deşi nu arată asta niciodată, pare de fier, dar e şi sensibil”, a mai spus artista.

Citește și: