Fiica lui Petre Roman a ținut să explice fanilor săi care este motivul pentru care și-a retras fata de la școala de stat la care a învățat până acum.

Oana Roman a luat o decizie foarte importantă în ceea ce o privește pe Isa, fiica sa, și viitorul ei. Vedeta și-a retras fata de la școala de stat unde a învățat până acum și a decis să o mute la una privată, după modelul în care învață copiii foarte multor vedete de la noi din țară. Însă nu a făcut asta din snobism, lasă ea să se înțeleagă, ci a avut un motiv foarte serios pentru a proceda astfel.

Chiar dacă nu a fost o hotărâre ușoară, aceasta a venit în urma deciziilor care au fost luate la nivelul unității de învățământ. Acolo s-a decis ca, din toamnă, clasa Isei să fie mutată într-un container improvizat, povestește vedeta.

„O să vă explic de ce am hotărât să o mut pe Isa la o școală privată. A fost până acum la o școală de stat foarte ok, dar tocmai pentru că este o școală foarte bună și căutată, sunt foarte mulți copii veniți cu viză de flotant pentru clasa pregătitoare, drept dovadă nu mai este loc pentru copiii de clasa a treia și a patra în școală și varianta ar fi fost să învețe după masă sau în niște containere, în buricul orașului București.

Nu vor avea baie, nu știm cum va fi cu căldura, ideea ca niște copii să stea în niște containere improvizate mie nu-mi dă… nu mă simt bine să știu că propriul meu copil merge la școală într-un container.”, a dezvăluit Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Isa va învăța la o școală privată în Pipera

Așadar, Isa va învăța din toamnă mult va fi mult mai aproape de casă, povestește Oana Roman, care este extrem de încântată de decizia luată. Cea mică va beneficia de extrem de multe activități extrașcolare, iar un alt avantaj este și numărul mic de colegi pe care aceasta îi avea și care îi va permite învățătoarei să se ocupe mai mult de toți copiii, fără excepție.

„Am hotărât să o mutăm la o școală privată, care este aici, în Pipera, foarte aproape de casă. Pe lângă faptul că școala ei era în Floreasca, făceam cam 40 de minute în fiecare dimineață, am hotărât să o ducem aici, unde vor fi puțini copii în clasă, cu o învățătoare care va avea timp să aprofundeze mai bine materia.

Va avea programe și ore extra, va fi într-un mediu foarte selectiv. Așa am decis.”, a continuat ea.

cele-doua-au-fostf-recent-intr-o-vacantaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Decizie luată în doi

Chiar dacă s-au separat deja de ceva vreme, Oana Roman spune că nu a luat de una singură decizia, ci împreună cu fostul ei soț. Deși cei doi nu au avut cea mai bună relație imediat după ce au pus capăt căsniciei, aceștia par că au îngropat securea războiului de dragul fiicei lor.

„Am avut mai multe discuții cu cei de la școală. Isa a fost și la o activitate de weekend la ei, pentru a vedea dacă se integrează. Astăzi am fost împreună cu tatăl ei pentru a avea o discuție cu cei de la școală.

Este o decizie pe care am luat-o amândoi, ei îi place acolo și eu cred că ea se va dezvolta frumos, au foarte multe activități. Voi face și eu pentru copiii de acolo niște lecții de bune maniere, va fi contribuția mea pentru colegii Isei.”, a mai spus Oana Roman.

Vezi și Daniela Gyrofi și-a mutat fata la altă școală: „Și-a spart capul”. Ani buni au traumatizat-o colegele

Citește și:

Cum se simte Elena Cârstea la 6 luni de la atacul cerebral: ”Vreau să trăiesc!”

Barbie mania. Ce vedete din România și-au vopsit mașinile roz și cât costă această „aroganță”