O mămică extrem de atentă pentru Aviv, care în septembrie a împlinit 11 ani, artista nu a putut rămâne insensibilă la problemele fiului ei. Pentru că au apărut ceva probleme la școală, ea a decis să-și mute băiatul la altă unitate de învățământ.

După ce băiatul i-a povestit mai multe întâmplări de la școală, artista s-a văzut nevoită să ia decizia. Chiar dacă e una radicală, solista nu regretă.

Se pare că fiul Monicăi Anghel, Aviv, a fost victima bullying-ului la școală, un fenomen tot mai des întâlnit, care presupune hărțuirea din partea altor colegi/elevi, sub diverse forme. Monica Anghel a luat decizia de a-și proteja astfel fiul și l-a mutat la o altă unitate de învățământ, unde colectivul de copii este mult mai primitor și liniștit, a dezvăluit artista.

„Bullying-ul este o reală problemă, se vorbește și la știri și părinții vorbesc despre asta. Din păcate există. Și băiatul meu a fost victimă a bullying-ului. Acum l-am mutat la altă școală”, a mărturisit ea.

”E un mediu mult mai primitori, colectivul e mai ok. Noi, ca părinți, trebuie să venim în întâmpinarea copiilor. Așa e normal. Suportul vine din partea noastră.”, a declarat Monica Anghel, pentru wowbiz.

”Eu, una, îmi cresc copilul frumos și armonios”

În aceeași notă, Monica Anghel a tras un semnal de alarmă asupra acestui fenomen de bullying, care îi vizează pe toți mai mulți elevi, în zilele noastre. Artista pune totul pe seama proastei creșteri din familia respectivilor copii, care s-ar putea confrunta cu probleme acasă.

„Nu știu de ce copiii sunt atât de răi. Eu, una, îmi cresc copilul frumos și armonios, cu o educație bună și cu principii sănătoase.

Poate că ceilalți sunt frustrați, invidioși, poate că au niște probleme în familia lor și de aceea sunt așa cum sunt. Acestea ar putea fi niște cauze.”, a mai adăugat cântăreața pentru sursa menționată.

La cinci ani după divorțul de primul soț, Monica Anghel și-a găsit fericirea în brațele lui Marian Caraivan, fost ofițer SPP și inspector de securitate pe aeroport. Artista este căsătorită cu acesta din 2010.

Recent, artista dezvăluia că Aviv știe deja ce va fi când va fi mare: rocker și tatuator. Micuțul a fost atât de impresionat de tatuajele tatălui său, încât a anunțat că vrea să devină artist tatuator, dar și rocker, la fel ca bunicul său.

„Îl întreb ce vrea să fie când o să fie mare și mi-a zis că vrea să fie rocker și artist tatuator … vom vedea. Eu îmi doresc să fie sănătos, fericit, echilibrat. Asta i-am spus: mama, indiferent de profesia pe care ți-o vei alege, s-o faci cel mai bine! Atât timp cât el va face cu plăcere profesia lui, mi se pare extraordinar”, a spus Monica Anghel. 

Vezi și Monica Anghel recunoaște că a avut nevoie de psiholog ca să slăbească 30 de kilograme. ”Îți dă niște…”

Citește și:

Sanda Ladoși, extrem de strictă cu cei doi copii: „Să învețe să pescuiască și să trăiască. Ei să-și facă proprietăți, nu să le dau eu”. Ce-a decis artista legat de copiii ei

Flick va deveni tată! Anunțul a făcut chiar de el