Mai mult, la un moment dat chiar au fost la un pas de divorț, a povestit ea recent, dezvăluind și motivul.

Minodora trăiește de aproximativ 20 de ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Liviu, tatăl băiatului ei. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere, a dezvăluit recent artista, care a dat detalii din mariajul ei longeviv.

„L-am cunoscut pe Liviu prin intermediul unui producător muzical. Liviu mi-a plăcut din prima clipă. Mi-a plăcut că este un om calm, ponderat, educat, un om cu bun simţ, aşa cum sunt în general, bănăţenii.

Cu relaţia pe care o aveam atunci nu eram mulţumită, nu eram fericită, simţeam că nu e ce trebuie. Şi atunci l-am rugat pe Liviu să nu se îndrăgostească de nimeni, pentru că noi doi vom fi împreună. Şi aşa a fost!”, a spus Minodora, conform Fanatik.

Ce l-a atras la el era să o și îndepărteze. Pentru totdeauna

Faptul că partenerul ei de viață nu a „sufocat-o” cu gesturi de iubire, ci i-a arătat dragostea în alte moduri, a atras-o foarte mult pe Minodora la el. Asta, în condițiile în care aceasta era obișnuită din familie să primească extrem de multă afecțiune.

„Acum deja m-am obişnuit. Acum mi se pare ciudat dacă vine la mine şi mă prea pupă sau mă prea mângâie (n.r. râde). Eu, fiind foarte iubită de părinţii mei, de bunicii mei, de mama, eram învăţată să fiu foarte pupată, iar el nu este pupăcios deloc.

Mi-a spus în schimb că trebuie să văd în privirea lui cât de mult mă iubeşte şi mă admiră. Mi-a spus că nu trebuie să-mi spună verbal sau să mă pupe întruna ca să simt iubirea lui. Probabil asta m-a şi atras la el.

Când nu eşti prea băgat în seamă te deranjează că nu eşti tu moţul problemei şi posibil chiar asta să mă fi atras.

Pe de altă parte, nu mi-ar fi plăcut să fie nici o persoană prea cicălitoare. Cu mine, cum o dai nu e bine”, a declarat Minodora, recunoscând că poate fi o ființă extrem de dificilă.

Cel mai mare moment de cumpănă pentru cei doi. La un pas de divorț: ”Lupu-şi schimbă părul, dar năravul ba!”

Artista a povestit și un episod întunecat din relația lor, când chiar și-a amenințat soțul cu divorțul. Motivul e unul gvreu de înțeles, mai cu seamă dacă ții cont de declarațiile anterioare ale vedetei. Minodora susține că atunci nu simțea suficientă afecțiune fizică din partea partenerul său, motiv pentru care credea că sentimentele acestui au dispărut complet. Prin urmare, sivorțul părea singura rezolvare.

„Acesta cred că a fost un compromis. Faptul că a fost rece şi nu şi-a expus foarte tare sentimentele. Şi asta a dus, la un moment dat, în tinereţea mea, când i-am spus că eu nu pot să trăiesc aşa. Că nu sunt învăţată să trăiesc aşa şi că vreau să ne despărţim, pentru că nu îmi place cum se comportă cu mine.

Dar am trecut peste. El s-a schimbat atunci doar pentru o perioadă, apoi a redevenit la fel cum era, pentru că lupu-şi schimbă părul, dar năravul ba.

Aceea a fost singura cumpănă pentru noi. Însă acea cumpănă l-a trezit pe el şi l-a băgat într-un fel de disperare.

Eu am fost atunci extrem de serioasă şi de hotărâtă. L-am ameninţat şi cu divorţul, cu tot. I-am spus inclusiv că băiatul nostru va rămâne la mine. Iar atunci, din reacţia lui, mi-am dat seama că într-adevăr sunt iubită şi înţeleg eu greşit.

Reacţia lui a fost mult prea sinceră, mult prea curată şi corectă. Mi-a spus că fără noi nu poate trăi şi că, dacă ne despărţim, el îşi va lua o casă lângă noi, doar ca să nu stea departe.”, își mai amintește artista în vârstă de 45 de ani.

Vezi și Cum își crește băiatul Minodora: ”A avut atitudine de cocalari. Dacă sare calul…” Cântăreața nu stă la discuții!

Citește și:

Vladimir Drăghia și-a botezat fetița! Ipostaze haioase de la petrecerea fără fițe. Părinții au dansat pe rupte, iar cea mică le-a făcut cea mai mare surpriză!

Andreea Raicu, despărțire dureroasă de câinele ei, după 14 ani: „Când o bucată din sufletul tău e sfâșiată”. Efi are o poveste specială