Astfel, în timp ce prințul George apare în public doar în pantaloni scurți, sora lui este văzută doar în rochițe, fie că e vară sau iarnă. Kate Middleton adoră să o ajute pe Charlotte să-și asorteze ținutele, astfel că la fiecare ținută de ai are un cardigan, fundiță sau pantofiori care să se potrivească perfect. Pe lângă faptul că arată adorabil, există însă un motiv pentru care micuța prințesă poartă doar astfel de ținute și are legătură cu o tradiție a protocolului regal.

 

Un expert al regulmanetului regal și fondatorul unui blogm intitulat Royal Musings, Marlene Koenig a dezvăluit pentru revista Hello! că toate fetițele din familia regală, au purtat de-a lungul timpului doar rochițe în public pentru ca toate să afișeze un look tradițional și curat.

CharlotteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Prințesa Charlotte a făcut o pasiune pentru modă

„Dacă vă uitați la fotografii cu fetițele din familia regală, începând de la prințesa Anna până la prințesa Charlotte, veți observa că au tendința de a îmbrăca rochițe când apar în public cu părinții lor pentru a afișa un look tradițional, curat”, a declarat Marlene.

 

Cu toate acestea, nu există reguli care să spună că fetițele din familia regală nu au voie să poarte pantaloni, ci este doar o simplă formalitate. „Dacă ducesa este îmbrăcată într-o rochie în public și Charlotte este cu ea, cel mai probabil, Charlotte, la vârsta asta, va fi îmbrăcată în rochie și ea, de asemenea, și în portretele oficiale sau în aparițiile la balcon”, a mai spus Marlene.

Micuța prințesă a arătat deja că a făcut o pasiune pentru modă. În luna iunie, când prințul William, tatăl ei, a primit o gentuță roz pentru fiica sa, care era  gravată cu numele ei. El le-a dezvăluit designerilor Keith și Gail Hanshaw care i-au oferit gentuța : „Charlotte va fi înnebunită de această gentuță,  nu o voi putea niciodată să o mai iau de pe ea”.

Citește și: