Ducii de Sussex au anunțat în luna noiembrie că în iunie, Meghan a suferit un avort sportan și a pierdut sarcina. Însă, cei doi nu au dezvăluit atunci și că ea este deja din nou însărcinată, ci au păstrat totul secret până acum.

Și asta, pentru că au vrut să facă marele anunț chiar de Valentine’s Day, fix în ziua în care și regretata prințesa Diana anunța în urmă cu 37 de ani, în 1984, că este însărcinată cu al doilea copil: prințul Harry. Potrivit apropiaților, acesta a fost motivul pentru care ducii de Sussex au ținut sarcina ascunsă până acum, pentru că au vrut să-i aducă un omagiu emoționant prințesei de Wales.

Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al cuplului, la scurt timp după ce fotograful Misan Harriman, un prieten vechi al cuplului, a făcut publică prima imagine cu Meghan însărcinată. Burtica ei este destul de proeminentă, semn că sarcina este destul de avansat și ei își vor ține curând copilul în brațe.

Ce a declarat mama lui Meghan Markle?

„Putem confirma că Archie va deveni frate mai mare. Ducele și ducesa de Sussex sunt foarte bucuroși că așteaptă al doilea copil”, a declarat purtătorul de cuvânt al cuplului.

Cu toate acestea, ducii de Sussex nu au dezvăluit sexul bebelușului și nici nu au dezvăluit ce și-ar dori. În schimb, Lady Di a declarat pe 14 februarie 1984 că și-ar fi dorit o fetiță, potrivit The Sun, dar a avut tot un băiețel, aducându-i pe lume lui William un frățior.

Mai mult, vestea dată de ducii de Sussex că vor avea încă un copil a încântat-o foarte tare și pe mama lui Meghan, Doria Ragland (64 de ani). O sursă apropiată a declarat pentru revista Closer Weekly că Doria este în culmea fericirii că va deveni din nou bunică.

„Nu ar putea fi mai fericită”, a declarat sursa, care a dezvăluit că Doria și Archie au o relație foarte apropiată.

„Archie o adoră pe Doria. Sunt foarte apropiați și fără îndoială îl va iubi la fel de mult și pe frățiorul sau surioara lui”, a adăugat sursa. Evident, având în vedere că Doria și Meghan se văd destul de des, vestea că fiica ei e însărcinată nu a luat-o deloc prin surprindere, ci a fost printre primele persoane care a aflat fericita veste.

Citește și:

Laurette, mărturisiri despre tatăl său, pe care l-a cunoscut după 27 de ani. ”A înghețat sângele în mine…”

Oana Roman și Marius Elisei au anunțat împreună că nu mai sunt soț și soție: „Am divorțat amiabil la notar”