Meghan Markle se află în Canada împreună cu fiul ei, Archie, și toată lumea a crezut că a participat prin și ea la summitul de la Sandringham, printr-o intervenție telefonică. Însă, regina nu a solicitat participarea ei  și nici nu a fost implicată în nicio discuție după ce aceasta a plecat Canada.

Regina i-a convocat la Sandringham doar pe prințul Harry, pe prințul William și pe prințul Charles. Majestatea sa a solicitat ca la discuții să participe capul fiecărei familii, mai exact,  cei care s-au născut în familia regală, ci nu soțiile lor  În ciuda faptului că ducesa de Cambridge și Camilla Parker sunt implciate îna ctivitățile familiei regale, regina nu a considerat necesară prezențat lor, cât nici cea a lui Meghan Markle.

Regina cu Charles și nepoții ei  au stat timp de două ore într-o întâlnire pentru a stabili viitorul rol al lui Meghan și al lui Harry în familia regală, după ce aceștia au decis să se distanțeze și să renunțe la rangul de seniori regali.

Pe lista de discuții s-au aflat șase subiecte principale: situația financiară a ducilor, măsurile de securitate pentru familia lui Harry, titlurile,  consilieri, unde vor locui și un plan media.

Regina i-a spus în față nepotului ei că este dezamăgită de alegerea lor de a renunța la îndatoririle regale și de a întorce spatele familiei regale, dar îi înțelege și le respectă decizia, dar se apre că Meghan Markle și prințul Harry și-au pierdut titlurile regale, la solicitarea reginei.

 

Citește și: