„Ai făcut un meci incredibil, a fost foarte, foarte impresionant. Felicitări!’, i-a spus  Kate Middleton Simonei Halep, care a făcut o plecăciune în fața ducesei.

Simona Halep a fost foarte încântată de faptul că ducesa de Cambridge a fost prezentă la meci. Cu câteva ore înainte, declarase că o admiră foarte mult pe Kate și și-ar dori să fie prezentă la finală, iar dorința i s-a împlinit.

Serena Williams i-a laut apărarea lui Meghan Markle

Însă, toată lumea a remarcat că ducesa de Sussex a ezitat să o felicite pe Simona Halep, fapt pentru care a fost din nou criticată.

Potrivit presei britanice și americane, Meghan Markle nu a mers personal să o felicite pe Simona Halep deoarece a susţinut-o pe Serena Williams, cu care este bună prietenă, iar aceasta putea să interpreteze greşit gestul Ducesei.

Cu toate acestea, Serena i-a luat apărarea lui Meghan, declarând că ducesa de Sussex a fost impresionată de Simona și chiar s-a bucurat pentru victoria ei.

„E grozav să ai o prietenă ca ea. Este o prietenă şi o persoană minunată, de asemenea. Este mereu pozitivă, indiferent ce s-ar întâmpla. Așa că este foarte bine să ai prieteni ca ea. Ea este un mare fan al sportului și ea s-a bucurat pentru Simona. A văzut că Simona a jucat incredibil şi s-a bucurat pentru ea. Atât de grozavă este“, a spus Serena pentru People.

 

Citește și: