La doar un an de când a primit diagnosticul cu COVID-19, Cătălin Măruță este nevoit să stea în carantină timp de cinci zile, după ce a intrat în contact cu o persoană bolnavă.

„Pentru că ieri am fost contact direct cu o persoană care a descoperit spre seară după un test PCR că este infectat cu COVID, legea spune că și eu trebuie să stau izolat cinci zile pentru că am fost contact direct”, a spus Măruță.

„Deci emisiunea o fac din cu totul și cu totul din alt loc, nu de la platou, nu de acasă, pentru că acasă sunt Andra cu copiii, și ei au școală, Andra trebuie să meargă mâine la radio ZU, apoi trebuie să fie la emisiune la Măruță, ea în platou, iar eu sunt în casa unui prieten și vreau să-i mulțumesc pe această cale. Perfect pregătit, transmit din bucătăria omului”, a spus vedeta TV.

Invitații în emisiune au fost primiți de colega lui Adela Popescu, mai ales că emisiunea „La Măruță”, are loc acum în platoul „Vorbește lumea” de ieri, pentru că în cel al lui Măruță au loc renovări.

Măruță a avut COVID-19, anul trecut. El a fost diagnosticat chiar pe 30 ianuarie, împreună cu toată familia sa, iar atunci Andra a fost cel mai rău afectată de boală. Anul trecut, Măruță a făcut emisiunea de acasă, unde ca și cum acum intra în direct printr-un apel video, ajutat fiind, în platou, de alte vedete care au venit pe post de coprezentatori.

Citește și:

S-au aflat concurenții de la show-ul fenomen „Dancing on Ice: Vis în doi”

Iubita mult mai tânără a lui Ovidiu Lipan Țăndărică, mesaj emoționant de ziua artistului. Muzicianul a izbucnit în lacrimi