Ca să-și întregească aceste convingeri, cei doi și-au creat o ”istorie” și când vine vorba de aparițiile publice: nu ies niciodată din casă neasortați!

De când s-au văzut prima oară au simțit că sunt suflete pereche. Iar asta se vede lesne, căci se completează în viața de zi cu zi. Dovadă că și atunci când ies pe stradă ținutele lor sunt în aceleași culoari sau nuanțe, mereu din aceeași gamă.

Marian Nistor și jumătatea sa, Dorina Paraschiv, nu ies niciodată separat din casă. Și se îmbracă doar în culori care să exprime armonia, spun ei.

marian-nistor-si-dorina-paraschiv-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Solistul celui mai popular grup din vremea comunismului, Savoy, și soția sa, duc mai departe povestea lor de dragoste după reguli parcă adolescentine. De dragul soțului, Dorina a împrumutat obiceiul de a purta bentițe. Pentru Marian Nistor acest obicei are o semnificație aparte însă!

“Eu sunt fan 100% Ilie Năstase. Pentru mine și nu numai este un geniu, un adevărat geniu al tenisului, și dânsul o purta în teren.

Pentru noi a devenit un brand. Eram la un spectacol și Mirabela mi-a spus: Poart-o și pe stradă, Marian, și am pus bentința, am ascultat-o.

Lumea, când mă întâlnește pe stradă, rar se întâmplă să nu o am, dar nu își dă seama că, de fapt, în momentul în care nu am bentința pe cap, am o șapcă, dar deasupra pun bentița. Oamenii mă întreabă: Dar banderola unde e? Eu le zic: Uitați-vă mai sus!”, a spus Marian Nistor într-un interviu, conform Ciao.

Cum a început povestea lor de dragoste

Considerată de unii ca fiind una dintre cele mai frumoase relații, dar mai ales longevive, povestea dintre cei doi artiști a pornit după o întâmplare care cântărețului i-a dat multd e gândit, după cum recunoaște el. Pe post de Cupidon a fost celebra căţeluşă a familiei, Cora.

”Ne-am reîntâlnit după ani şi ani în culisele unei emisiuni. Cora, căţeluşa care a trecut în nefiinţă între timp, s-a cuibărit fix în braţele Dorinei şi n-a mai vrut să plece. M-a bulversat şi în acelaşi timp m-a făcut să mă gândesc la un fapt ceresc.

Am rugat-o să aibă grijă de căţeluşa mea până ies din studio şi, după emisiune am rămas nedespărţiţi”, a povestit solistul în vârstă de 78 de ani.

Acesta a explicat, de asemenea, și care este secretul relației lor.

”Noi zilnic învăţam să ne reîndrăgostim. Foarte important, nu ne-am minţit niciodată, iar certurile ne-au unit mai mult. Asortarea în culorile preferate reflectă apropierea noastră”, a mai povestit cântărețul.

Vezi și Îl mai ții minte pe Arsenie de la OZone? Cum mai arată și cu ce se mai ocupă artistul. E schimbat total!

Citește și:

În tinerețe muzica ei se auzea în toate discotecile. Cum arată acum Kim Wilde, la 61 de ani

Dan Puric, despre copilul de etnie romă care i-a schimbat viața: „A venit la mine și mi-a zis…”