„Reușitele nu vin doar cu zâmbete. Nu știu cine are nevoie să vadă asta, dar reușitele nu vin doar cu zâmbete. În spatele lor e multă muncă, sunt multe nopți nedormite, lacrimi și momente când te îndoiești de tine. Și e ok”, a scris solista pe Instagram.

„Indiferent ce se întâmplă, tot înainte, nimic nu ne dărâmă!; Capul sus, #Moldovis”, au scris și Andreea Bălan (37 de ani) și Francisca Dulceanu (27 de ani), iar apoi și cântăreața Mira i-a scris: „Este ok să nu fii ok!”.

„Există și momente când ne arătăm vulnerabile. Tot frumoasă ești!; Este ceva normal, indiferent de ceea ce faci! În spatele fiecărui zâmbet… se ascunde ceva!; Nu mai plânge moldoveancă faină ce ești! Nu mai da satisfacție lumii, lumea e rea oricum, fii tare, și dă-i blană înainte!”, au reacționat imediat fanii artistei.

ce dieta urmeaza LoraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Lora a venit astăzi în emsiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit deschis despre momentul care a făcut-o să clacheze. Ea a mărturisit că s-a emoționat foarte tare în urma unui mesaj primit de la fratele ei mai mic, el fiind singurul membrul din familia ei care i-a rămas, care îi spune că nu-i vine să creadă câtă muncă se află în spatele ecranului pentru un artist.

„Fratele meu e cel mai important pentru mine, îl iubesc enorm și mă bucur că avem și planuri profesionale împreună acum. Fratele meu are 36 de ani, e cu trei ani mai micuț, dar e un bărbat adevărat. foarte bun la ceea ce face, de aceea ne facem și o afacere împreună împreună de make-up, un brand de make-up nou, lucrăm la asta și vom lucra cu Italia”, a povestit Lora.

„Noi am fost mereu foarte legați și am avut amândoi grijă de mama. Toți anii aștia, 10 ani de luptă cu boala atât de nemilioasă, 10 ani de carieră am și eu. Cumva acolo a fost toată energia să încerc să fac în așa fel să pot să-mi ajut familia și să învingem boala asta îngrozitoare. Ne-am apropiat. Suntem foarte apropiați. E prima când spun asta. Mama a murit acasă cu mine și cu fratele meu și o țineam de mână. Nu era la spital, era acasă. (…) Fratele meu este tot ce mai am din familia asta și vreau să o facem mândră”, a spus Lora, reușind cu greu să nu izbucnească în lacrimi.

Lora și logodnicul ei, Ionuț Ghenu (36 de ani), sunt împreună de 5 ani. Cei doi formează o echipă și în plan profesional, bărbatul fiind managerul ei, astfel că angajamentele profesionale i-au determinat de multe ori să își schimbe prioritățile din viața privată.