Anghel Damian  are doar 28 de ani și Lia Bugnar are 50 de ani, însă diferența de vârstă dintre ei nu-i deranjează, din contră, cei doi au o relație foarte frumoasă, iar îndrăgita actriță are doar cuvinte de laudă la adresa iubitului ei, despre care  spune că este „frumos ca un înger”. Lia a dezvăluit motivul pentru care nu-l lasă pe Anghel să se uite la Asia Express, într-o postare haioasă, scrisă în stilul caracteristic, pe o rețea de socializare, și a stârnit imediat amuzamentul tuturor.

 

„N-am să vă ascund că aseară am văzut primul episod din „Asia Express”. Fotografia e chiar de acolo, exact înainte să înceapă emisiunea, Maria Buza e genul mai festivist așa și a zis că trebuie imortalizat momentul. E foarte interesant să vezi emisiunea asta ca participant la ea. Realizezi (prea tarziu din păcate) că situatiile jalnice prin care treceai nu erau cu nimic mai strălucite pentru ceilalti concurenti. Ori acolo ai mereu senzația că toata lumea se descurcă, numai tu și coechipiu’ sunteți ultimii fraieri. Am râs mult, nu știu dacă va fi la fel de comic pentru neparticipanți, pentru telespectatorul obișnuit adică, da’ pentru cei care am fost acolo a fost pe genul comedie sfruntată. Acuma, as avea o rugaminte la cei care au o simpatie pentru mine, pentru activitatea mea de făcător de teatru și postac pe facebook. NU vă uitați la prima emisiune, eventual nici la a doua”, își începe Lia postarea.

Apoi, îndrăgita regizoare descrie felul în care se vede ea în emisiune și explică cu umor de ce va face tot posibilul ca Anghel să nu o vadă niciodată în această emisiune.

„ Eu n-am fost niciodată o frumusețe, am fost așa, pe genul călau, ștearsă, dar cu capacitatea de a arăta decent dacă mă străduiesc. In ultimii ani, de când calendarul a luat-o razna, pretențiile de la aspectul meu exterior au scăzut până la umilință. DAR potențialul pe care l-am etalat în aceasta primă emisiune, potențialul de a fi monstruos de urâtă, la el mă refer, a depășit orice previziuni pesimiste pe care le-am avut. Nu că-mi caut scuze, dar era prima zi, care a ținut de la 4 dimineața la 10 noaptea și în care m-a ars soarele cum numai pe un om alb ca brânza poate să-l ardă. Ca să vă faceți o idee, arătam când ca o băbuță cherchelită în ziua pensiei, când ca o bolnavă de la reanimare căreia nimeni nu-i mai dă vreo șansă că prinde dimineața, care și-a smuls perfuziile și a evadat din spital, după care s-a oprit în prima crâșmă. Deci vă rog eu mult, dacă aveți vreo urma de simpatie pentru mine să nu vă uitați la primele vreo doua emisiuni, că dup-aia eu zic că-mi mai trece fața aia. Adica eu așa trag nădejde, că n-o sa umblu prin toata Asia aia de parcă mi-am revenit din moarte clinică. Singurul meu noroc în toată chestia e că oamenii care au montat emisiunea s-au focusat pe vedete si, cum n-au știut cine-i bătrânica zombi, apar extrem de puțin. Ciocănitoarea arată decent în emisiune, deci nu e de la vârstă, e strict meritul meu, capacitatea asta a mea de a fi urâtă exact când ar fi de folos să fiu drăguță. Așadar, mulțumesc anticipat, sper că n-o să vă uitați. Eu, una, având un iubit mult mai tânăr decât mine, și frumos ca un înger pe deasupra, știu sigur că am să fac pe dracu’ ghem să-l conving să ieșim la restaurant de câte ori e emisiunea. Nu pot să-mi fortez norocul și să-l las să vadă așa ceva”, a continuat Lia.