Artista a plecat din România când avea doar 24 de ani, stabilindu-se în Italia, iar azi la 41 de ani ea se bucură de o carieră de succes. Tot în Italia, ea l-a cunoscut pe James Goodwin, cu care și-a făcut o familei și au împreună o fiică superbă, Aurora. Cei doi s-au căsătorit în 2011 după o relație de patru ani, dar din păcate, cei doi au divorțat, în mare secret. Ea a revenit în țară din primăvara anului trecut, și este implicată în mai multe proiecte.

Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”, Kitty Cepraga a dezvăluit care au fost motivele care au dus la divorțul de soțul ei. „Saturație, foarte mulți ani împreună și valori diferite. Acestea au fost motivele. Au fost 15 ani de căsnicie“, a spus artista, la PRO TV, evitând să dea alte detalii.

Kitty-intinereteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Nu e uşor pentru Aurora-May, totul a fost destul de brusc, pentru că, de când s-a născut ea, nu a stat niciodată atât de departe de tată. Mulţumită tehnologiei avansate de care ne bucurăm cu toţii, există mijloace prin care să ne vedem şi auzim zilnic, dar nu e uşor, pentru că ai nevoie de atingere, ai nevoie de contact fizic”, a declarat artista, pentru Okmagazine.ro.

Actrița a confirmat că s-a despărțit de soțul ei pe 28 iunie, într-un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Pentru mine ultima perioada a fost una cu noi inceputuri – am filmat din nou in Italia pentru un proiect interesant cu un regizor drag mie – dar si una de cautari si decizii.

Intrucat am primit mai multe intrebari in ultima perioada, as vrea sa confirm faptul ca eu si sotul meu am decis sa o luam pe cai separate. Ramanem in relatii apropiate si vom da tot ce putem sa fim niste parinti buni pentru fiica noastra Aurora-May. Va multumesc tuturor pentru gandurile bune si va rog sa ne respectati intimitatea in acest moment incarcat pentru familia mea”, a anunțat Kitty, la sfârșitul lunii iunie pe rețelele de socializare.

Kitty s-a schimbat total față de zilele în care o vedeam zi de zi pe micul ecran, dar și-a păstrat frumusețea. Ea și fiica ei s-au cam mutat forțat în România, după ce pandemia le-a prins la bunicii de aici, unde veniseră în vacanță pentru două săptămâni.

„Am plecat din România când eram foarte tânără şi mă bucuram de o anume glorie artistică, dar a fost o plecare asumată, cu o miză profesională mare şi cu una interioară încă şi mai mare: am plecat în Italia ca să mă lămuresc cine sunt, cu adevărat, ca om. Or, căutarea asta de sine nu ar fi putut să funcţioneze, dacă nu acceptam deplin experienţa vieţii luate de la capăt, într-o ţară străină“, spunea pentru Formula AS, în urmă cu un an, Kitty Cepraga.

Fosta componentă a ‘Școlii vedetelor’ făcea furori în anii 2000 și era prezentă la toate evenimentele. Deși a avut o carieră în muzică și televiziune, fiind VJ la MCM şi MTV, Kitty a ales să se dedice carierei de actorie și este destul de activă în producția cinematografică italiană. Ea a jucat în filme precum „Milionari de Weekend“ şi „The Secret of Botticelli“.

Citește și:

Ce fel de bărbat caută Bianca Drăgușanu. Nu se sfiește deloc să spună lucrurilor pe nume: ”Dacă el, la 40 de ani, nu are nimic construit înseamnă că nu are nimic în cap”. Încă ceva o deranjează la culme: ”Ai block peste tot!”

Kristin Stewart, foarte palidă și slăbită. „Timp de două săptămâni nu mi-am putut descleșta gura”