Ducii de Cambridge nu au mers însă singuri, ci au fost însoțiți de părinții lui Kate și de un grup de prieteni apropiați. Apariția nu a fost deloc una întâmplătoare, ci se pare că ducesa a avut un motiv intemeiat pentru care s-a întors la Sandrigham, însoțită de prieteni.

 

Kate Middleton va împlini 38 de ani pe 9 ianuarie 

Ducesa va împlini joi, pe 9 ianuarie,  vârsta de 38 de ani și și-a invitat părinții și mai mulți prieteni apropiați la casa lor de vacanță, Anmer Hall, din Norfolk,unde și-a sărbătorit în avans ziua de naștere, așa cum face în fiecare an.

Printre invitați s-au numărat Thomas van Straubenzee, unul dintre nașii de botez ai prințesei Charlotte, și logodnica lui Lucy Lanigan-O’Keeffe, care predă la școala  Thomas’s Battersea, unde învață copiii lui Kate și ai lui William. De asemenea, a fost nelipsită și Lady Laura Meade, nașa micului prinț George, și soțul ei James Meade, dar și Rose Hanbury, marchiza de Cholmondeley, și soțul ei David.

William și Kate au petrecut alături de familia lor și  s-au bucurat de ultimele zile de vacanță înainte să se întoarcă la Londra și să-și preia îndatoririle regale. Ducii de Cambridge au petrecut și Crăciunul la Sandringham, unde prințul George și prințesa Charlotte au participat și ei pentru prima dată la slujba de la biserică.

 

Citește și: