Soția prințului William a strălucit la Wimbledon cu ținutele sale perfect alese. Dacă la primele două apariții a preferat să apară îmbrăcată în alb și verde, două dintre cele trei culori oficiale ale complexului Wimbledon, la finala masculină de duminică, dintre Roger Federere și Novak Djokovic, Catherine a apărut într-o rochie de vară blue-cenușăreasă, creată de designerul Emilia Wickstead.

FWROSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Ducesa a aoptat pentru o ținută mai specială, pentru că de data aceasta,  ea a fost cea care a oferit premiile jucătorilor. De asemenea,  soțul ei, prințul William, care i-a stat alături pe tot parcursul meciului ce a durat mai bine de cinci ore,  și-a asortat cravata și cămașa cu outfitul soției sale.

Însă, și duminică ca și la celălalte apariții, Kate avea în piept, de asemenea, fundița verde cu mov, pe care a purtat-o la fiecare apariție de la Wimbledon. Puțină lume știe însă, că fundița este mai mult decât un simplu accesoriu.

Broșa are, de fapt, o semnificație caritabilă,  și este, totodată,  un semn al patronajului regal al lui Catherine pentru  Clubul de tenis și crichet All England Lawn.

Kate Middleton a fost prezentă și la finala feminină, unde s-au bătut pentru râvnitul trofeu Simona Halep și Serena William, românca noastră reușind să o învingă pe americană în doar 56 de minute. Ducesa de Cambridge a felicitat-o personale pe Halep pentru meciul extraordinar, imediat după festivitatea de premieră.

 

Citește și: