În vârstă de 78 de ani, Julio Iglesias a ținut să nege zvonuri privind starea sa proastă de sănătătate de care s-a vorbit în ultimii. Cu atât mai mult cu cât în urmă cu un an și jumătate, în vara lui 2020, artistul a fost văzut mergând cu greu, cu ajutorul a două persoane. În acea vară nu a mai mers la reședința sa din Marbella și și-a anulat cele două concerte pe care urma să le susțină în august.

EXCLUSIVE: Julio Iglesias and two bikini-clad companions on the beach in front of his magnificent home in Punta Cana in the Dominican RepublicSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Am avut tibia și peroneul rupte, am stat cu piciorul sus timp de două luni și era slăbit, a fost greu. Dar a trecut, acum sunt bine, perfect ”, a spus artistul în interviul telefonic acordat.

De asemenea, Julio Iglesias a explicat că a încercat să see protejeze de pandemie, explicând că este „vulnerabil” din cauza vârstei. El a mai adăugat că a fost în favoarea vaccinului: „Nimeni nu ar trebui să fie împotriva vaccinului pentru că este esențial”.

Păstrând un ton glumeț, Julio Iglesiais a explicat că sănătatea lui este „mult mai bună” decât se spune de obicei. „Uite, de fiecare dată când citesc cum sunt, mă sperii pentru că, de când am fost ucis de 15 sau 20 de ori, nu știu cum mai supraviețuiesc. Sunt, cum s-ar spune, în iad. Vezi dacă sunt bine, o să încep să cânt peste trei-patru luni, dacă vrea Dumnezeu. Adică, sunt perfect”, a asigurat el. Momentan, Julio Iglesias nu are niciun concert programat în Spania, iar site-ul său oficial nu sunt menționate evenenimente următoare.

Citește și: Gemenele lui Julio Iglesias sunt superbe, dar iată cum arată mama lor. E de o frumusețe rară. Cei doi formează un cuplu de 30 de ani