gabriela-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Într-un bazin, alături de un delfin. Pe cât de nevinovată, pe atât de contestată a fost fotografia postată de Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instgram.

„Am facut si eu greseala asta in trecut, fara a fi informata. Locul delfinilor e in ocean, nu in piscine pentru amuzament. Sustinerea unui astfel de turism distruge familiile de delfini si-i condamna la o viata in captivitate.”, a scris una dintre urmăritoarele contului soției lui Dani Oțil.

„Nu inteleg ce o fi asa frumos in a ta poza cu un animal captiv. Niciodata animalele din zoo/delfinarii nu o sa fie fericite, sunt prizoniere, mergand acolo si platind bani pt a te poza cu ei nu facu altceva decat sa sustii industria asta. Nu te poti numi iubitor de animale in acest caz”, a comentat altcineva, ]n vreme ce un alt fan al vedetei i-a scris acesteia: „Se vede suferința in ochii delfinului ? pacat. Uita-te la The Cove sa fii mai informata pe viitor”.

Dani Oțil și soția sa s-au aflat într-o vacanță de câteva zile în Dubai, prima escapadă în doi de la nașterea micuțului Tiago.

Cei doi și-au ținut fanii la curent pe toată perioada vacanței cu imagini de la plajă, de la cumpărături, dar și din deșert.

Citește și: Dani Oțil, în lacrimi la TV. Ce a putut să-i spună Gabriela Prisăcariu, în direct?

xCo-fondatorul trupei Oasis, Paul „Bonehead” Arthurs, are cancer la amigdale și se retrage din muzică