CRBL(43 de ani) poate fi urmărit la Survivor Romania unde e susținut cu sufletul la gură de frumoasa lui soție, Elena. Artistul, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, are o viață de familie perfectă, fiind căsătorit cu Elena de 14 ani. Dar ceea ce nu știe multă lume este faptul că artistul nu este la prima căsătorie. El a mai fost însurat, în trecut, cu o altă femeie, de care s-a despărțit după doar șapte ani de căsnicie.

eduard-crblSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Prima sa soție se numea Andreea și și-au unit destinele pe când aveau numai 20 de ani, pe vremea când devenea cunoscut cu trupa Simplu. Din păcate, mariajul nu a durat decât șapte ani, cei doi ajungând la notar în anul 2004. Potrivit spuselor fostei soții,cei doi s-au despărțit după ce au realizat că aveau două drumuri total diferite.

„M-am săturat până peste cap de asocierea cu Eddie C.R.B.L. Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam și pentru că așa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că niște oameni normali, cu casă/chirie/cățel/certuri/gelozii și alte acareturi. Ne-am despărțit într-o zi în care am realizat că viețile noastre nu mai erau în registrul „viața noastră”, ci se despărțiseră undeva și aveam două drumuri total separate: „viața mea” și „viața lui”.”, a mărturisit Andreea, fosta soție a lui CRBL.

Aceasta a mai spus că nu îi poartă ranchiună, ba mai mult susținea în trecut că îl respectă atât pe el, cât și noua familie pe care și-a format-o.

CRBL și-a refăcut viața alături de actuala sa soție, Elena. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare al emisiunii „Dansez pentru tine”. El era pe atunci concurent, iar ea coregraf, cei doi devenind soț și soție în 2008.