Îndrăgitul bucătar a dezvăluit că într-o expediție în Marea Chinei de Sud a tras o mare sperietură și i-a căzut părul din cauza stresului.

„În Marea Chinei de Sud m-am speriat foarte tare și în două seri mi-a rămas foarte mult păr pe pernă”, a spus Scărlătescu la „Chefi la cuțite”.

Scărlătescu a explicat că timp de 11 zile a prins furtună de gradul 9, ceea ce înseamnă că valurile ating chiar şi 16 metri înălţime în larg. „Timp de 11 zile am fost în mare de gradul 9. A fost crimă și pedeapsă”, a spus Cătălin.

De asemenea, juratul de la „Chefi la cuțite” că de vină ar putea fi și faptul că el a crescut la Predeal, iar pe vremea când era adolescent își făcea tot timpul duș și ieșea cu părul ud afară  și îi îngheța de la frig.

Citește și: Despre Shakira și Gerard Piqué s-a scris că se pregătesc de divorț. Artista a rupt tăcerea și a uimit pe toată lumea cu anunțul ei

A fost la un pas de moarte în Vietnam

Chef Cătălin Scărlătescu a mai povestit recent că fost la un pas de moarte. Îndrăgitul bucătar este pasionat de călătorii în țări exotice, iar recent a fost în vacanță în Vietnam, unde a avut probleme grave de sănătate. Și asta, după ce a mâncat un burger, culmea, la unul dintre cele cunoscute hoteluri de cinci stele din Vietnam.

Scărlătescu a descoperit după ce a mâncat dintr-un burger că bucata de carne din el era stricată și avea viermi.”Era să mor la un hotel de cinci stele din Vietnam, mega tare. Am mâncat o jumătate de burger, am găsit un vierme, în carne. Un vierme cu trei ouă. Era să rămâneți fără Scărlătescu. Nu știu ce-am pățit că am delirat, am căzut, m-a luat cu frisoane” a spus Cătălin Scărlătescu la debutul sezonului 5 al show-ului.

Citește și: