Celebra cântăreață a mărturisit pentru revista People că este extrem de fericită pentru că deși a împlinit 51 de ani, a primit un nou titlu. Și anume faptul cel de ambassador al celebrului brand franțuzesc de cosmetic L’Oréal Paris. „Sunt șocată, cu adevărat. Niciodată, daar niciodată nu m-am așteptat la așa ceva.  Niciodată nu am avut încredere în mine și nu m-am considerat frumoasă.  Această onoare nu putea venit într-un moment mai bun în viața mea. În aceste zile, m-am simțit mai frumoasă, și mai puternică ca oricând și chiar cred că cele mai bune lucruri urmează să vină”, a declarat Celine pentru People.

Celine Dion a slabit foarte multSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Artista a mărturisit că a fost dărâmată de moartea soțului ei, René Angélil, cu care a fost căsătorită timp de 21 de ani. Acesta a murit în ianuarie 2016, după o luptă lungă cu cancerul.

Celine Dion a mărturisit că nu este bolnavă

„Toate lucrurile mărunte din viață și toate lucrurile mari trebuie să te facă mai puternic. Altfel nu ai cum să înțelegi ce înseamnă viața cu adevărat”, a mai spus Celine, precizând că se chinuie în fiecare zi să fie și mamă și tată pentru cei trei copii ai ei.

Mai mult, Celine a vrut să pună punct zvonurilor despre stara ei de sănătate și despre motivul pentru care a slăbit atât de mult, spunând, în sfârșit adevărul. Artista a mărturisit că nu este bolnavă, așa cum s-a scris, ci doar a decis să-și urmeze un vis din tinerețe, acela de a fi balerină. Acesta este și motivul pentru care a dat jos așa multe kilograme, pentru că se antrenează destul de mult.

 

„Dansul a făcut parte din ADN- ul meu toată viața mea. Mi-am dorit mereu să devin balerină și recent am început să iau lecții de balet cu ajutorul lui Muñoz (n.r.-iubitul artistei). E un vis. Și e atât de greu”, a precizat artista.

Celine Dion a mai precizaat că îi ignoră pe tot cei care o critică că e prea slabă, mai ales că ea se simte mai bine ca oricând. „Fac patru antrenamente pe săptămână ( de balet). Oamenii spun că sunt prea slabă, dar chiar mă antrenez foarte mult. Îmi place mișcarea și slăbitul vine la pachet cu ea”, a mai spus artista.

Celine Dion iubește din nou

De asemenea,  într-un interviu recent artista  a mărturisit, în cele din urmă, că există un nou bărbat în viața ei. Nu dragostea vieții ei, ‘bărbatul suprem’, așa cum îl considera pe Rene Angelil, cel care a descoperit-o când avea doar 12 ani, și care a murit la 73 de ani, ucis de un cancer la gât. Este vorba despre dansatorul ei Pepe Munoz.

Relația cu dansatorul cu 16 ani mai tânăr ca ea a evoluat firesc.  Dacă inițial doar dansau împreună, au tot început să fie văzuți peste tot în această formulă. Se țin de braț, de mână, au tot felul de manifestări de afecțiune în public, așa că vedeta pur și simplu nu a mai putut să nege ceea ce toată lumea vedea.

Chiar dacă e un nou bărbat în viața ei, Celine încă vorbește în termeni elogioși despre fostul soț, numindu-l ‘bărbatul vieții sale’.

Soțul lui Celine Dion, René Angélil, s-a stins din viață la 73 de ani, în ianuarie 2016, după o luptă lungă cu cancerul. Într-un interviu emoționant pentru Page Six,  Celine a mărturisit că în zilele de sărbătoare îi simt lipsa cel mai mult lui Rene.

Povestea de dragoste dintre artistă și impresarul și soțul ei pare desprinsă din filme. Cei doi s-au cunoscut când Celine avea doar 12 ani, iar el 38 de ani. Angélil a fost impresionat de vocea ei și i-a devenit impresar. Opt ani mai târziu, ei au început o relație amoroasă. În 1991 s-au logodit, iar pe 17 decembrie 1994 s-au căsătorit în Montreal.

Citește și: