Deși ar fi avut șansa să devină „Miss Adolescență” în România, Carmen Brumă a ajuns să dea BAC-ul în rusă. Puțini cunosc povestea de viață a prezentatoarei.

Cum a ajuns Carmen Brumă să se mute la Moscova

Carmen Brumă este astăzi o prezențe apreciată în lumea televiziunii, dar mai cu seamă în cea a pasionaților de nutriție și slăbit. Partenera de viață a lui Mircea Badea este cunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care îl promovează . Chiar dacă azi afișează o siluetă de invidiat, în urmă cu mai mulți ani, Carmen Brumă a povestit că, într-o perioadă în care a fost nevoită să se mute la Moscova, a ajuns să se îngrașe 30 de kilograme.

Vedeta a locuit timp de doi ani și jumătate la Moscova, pe vremea când tatăl său, militar de carieră, a fost trimis să lucreze în capitala Rusiei. Amintirile lui Carmen de atunci sunt marcate de un gust amar, însă astăzi apreciază experiența trăită.

Pentru că familia sa a decis să se relocheze, iar Carmen a ratat șansa de a deveni „Miss Adolescență”, în concursul de la debutul liceului, vedeta s-a refugiat în ciocolată.

„La Moscova m-am îngrăşat, pentru că m-am refugiat în mâncare. Eram în clasa a IX-a şi mă aflam pe culmile gloriei mele adolescentine. Intrasem în finala concursului „Miss Adolescenţa”. Eram vedeta liceului. Ai mei nu m-au lăsat însă să particip la această finală pentru că urma să ne mutăm în Moscova, nu se ştia pentru cât timp, poate pentru patru ani.

Eram teribil de frustrată că ratasem concursul. A fost o formă de protest idioată, cea mai proastă soluţie pe care o puteam alege. Trebuia să mă refugiez în ceva şi am ales ciocolata”, a povestit vedeta.

Uram fiecare colțișor”

Nevoită să îndure gerul năprasnic de la Kremlin și să învețe limba rusă, Carmen nu a putut să aprecieze frumusețile Moscovei. Iar experiența a reprezentant pentru ea una destul de traumatizantă.

„La început nu mi-a plăcut nimic, uram fiecare colţişor, mai ales temperaturile acelea incredibile, de -30 de grade, când se întrerupea şi activitatea în şcoli. Îmi apăreau pete de degerături pe faţă dacă ieşeam puţin din casă”, rememorează Carmen, conform Impact.

Pe de altă parte, la școală a fost nevoită să urmeze atât liceul din Rusia, cât și cursurile de la Liceul Cervantes din București, unde revenea să își echivaleze materiile, astfel încât să nu piardă parcursul școlar.

Deși era revoltată de ceea ce trăiește, Carmen Brumă recunoaște că tatăl său a avut o influență dură, dar benefică, pe care avea să o aprecieze abia ulterior.

Din fericire, după doi ani și jumătate, părinții au trimis-o înapoi în România să își finalizeze studiile. Însă grijile nu s-au încheiat, Carmen primind sarcina de a avea grijă de fratele mai mic.

„Ai mei m-au trimis înapoi în ţară cu fratele meu. ‘Ia ai tu grijă de ăsta mic, ai grijă să iei şi examenul de BAC şi să intri şi la facultate’. Eu aveam pe atunci 18 ani, fratele meu 14. El era într-o perioadă zbuciumată, plină de răzvrătiri, iar mie îmi revenea sarcina să-l potolesc; eu care nu ştiam nici ce caut în propria-mi viaţă!

Odată l-am găsit cu un cui înfipt în sprânceană, era un piercing. Nu prea ţinea cont de mine, dar inventasem nişte metode infailibile să-l potolesc”, a mai povestit Carmen.

Chiar dacă, la acea vreme, partenera de viață a lui Mircea Badea a resimțit totul din greu, astăzi este conștientă că experiența a transformat-o într-un om disciplinat și responsabil. În plus, ea a reușit să găsească puterea să dea jos kilogramele acumulate peste hotare și, ani buni mai târziu, să devină chiar un model pentru alții.

Vezi și Top 5 greșeli în post care duc la îngrășare! Carmen Brumă îți spune cum să procedezi ca să nu iei deloc în greutate în Postul Paștelui

Citește și:

Ce înălțime are, de fapt, Vladimir Putin? Liderul rus e complexat de ea

Carmen Șerban, flirt cu Nicolas Cage: „S-a uitat fix în ochii mei”