Bianca Brad a fost diagnosticată cu cancer, în urmă cu 8 ani. A dus o lupta grea, în secret, și puțini au știut în ce bătălie o aruncase viața.

Timp de 6 ani, Bianca Brad a fost absentă din viața publică. Fugea de interviuri, fugea de public, scuzându-se că lucrează la un proiect important. Proiectul important era chiar sănătatea ei. Vedeta a ținut secret diagnosticul de cancer. Nici mama ei nu știa prin ce trecea. După ce a învins cancerul, vedeta a ieșit în lume și și-a spus povestea.

Mai mult, actrița continuă să vorbească despre cum arată viața ei după lupta grea dusă cu această boală. Deși este o femeie cochetă, Bianca Brad a fost nevoită să renunțe la mai multe produse cosmetice, din cauza ingredientelor pe care acestea le conțin.

„Eu nu folosesc în mod normal fond de ten, nu folosesc pudră, doar corector și puțin la ochi, dar nu umblu cu multe produse pe față.

Îmi dau cu diverse creme pe care le verific, mă uit pe lista de ingrediente ca să mă asigur că nu sunt toxice, pentru că sunt multe care arată bine, dar când iei la puricat ingredientele nu prea mai sunt ok”, a mărturisit Bianca Brad, pentru ego.ro.

Vedeta nu a mai folosit nici ojă

„Sunt denumirile ciudate, dacă nu știi chimie într-adevăr este mai greu. Aș minți să spun că știu asta, recunosc că apelez la o aplicație.

Când am timp și merg într-un magazin unde sunt produse cosmetice iau aplicația și încep să mă uit la ce produse aș avea nevoie și le verific. Îmi ia foarte mult timp să găsesc un produs sau două care să nu aibă ingrediente care nu sunt ok.

Am fost și nevoită cumva din cauza diagnosticului pe care l-am avut ani de zile să mă feresc. Adică multă vreme nu am folosit decât ulei de cocos pe față și puțin rimel. Nu mă dădeam nici cu ojă. Adică am fost pe natural, naturist, cât se poate de mult”, a mai dezvăluit ea pentru sursa citată.

bianca brad, neagra de suparareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Cum și-a descoperit boala

Invitată în emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV, Bianca Brad a povestit cum a descoperit că suferă de această boală.

„Eu n-am fost la controalele anuale. Într-o noapte m-am trezit cu o durere cruntă în sân, îmi venea să bag mâna și să scot tot ce e acolo. Am căutat pe net, era miezul nopții și nu aveam cu cine să vorbesc.

Pe net scria că nu este dureros, că durerile apar în stadiul terminal. Nu înțelegeam de ce, sânul arăta bine. Aveam doar un semn pe care l-am remarcat mai târziu, o retracție.

Am început să caut, am fost la o clinică și deja de la ecografie am văzut că ceva nu e bine. Mi-a zis să merg să fac mamografie. Când a văzut rezultatul mi-a zis că am o „problemuță”, nu era chiar o problemuță, pentru că eram în stadiu 3″, a dezvăluit Bianca Brad.

Bianca Brad, viața după cancer: ”Ajunsesem la 46 kg. Plângeam și mâncam doar frunze. Apoi mi-am dat seama că nu asta e calea”

Mama ei nu a știut nimic

Mama vedetei a aflat abia apoi, la mult timp distanță, prin ce a trecut acesta. Bianca Brad a preferat să o menajeze pe cea care i-a dat viață, chiar dacă femeia a avut unele premoniții. Fiul ei a fost cel care a aflat adevărul la un moment dat, asta pentru că urma să o vadă după operație și trebuia să fie pregătit pentru o astfel de situație.

Cum arată, la 85 de ani, mama Biancăi Brad. De la ea a moștenit trăsăturile! Ce i-a transmis vedeta de ziua ei

„6 ani de zile nu am spus nimic pentru că am vrut să o protejez pe mama mea, care a aflat azi, chiar înainte să vin aici, la acest eveniment! 6 ani de zile am fost pe terapii, am trecut prin perfuzii peste perfuzii, milioane de bani, milioane de suplimente, totul făcut în tăcere… am fost singură.

De câte ori am crezut că nu mai pot, m-am rugat”, a mai povestit aceasta când a decis să facă publică lupta sa, dusă cu încrâncenare și în tăcere.

Vezi și Bianca Brad a renăscut, la 8 ani de când a fost diagnosticată cu cancer. Ce meserie practică în prezent: „Am luat nota 10 la examen!”

Citește și:

Trecutul întunecat al lui Arnold Schwarzenegger: o copilărie nefericită cu un tată abuziv, pierderea fratelui și ruperea căsniciei de 25 de ani, din cauza unui copil din flori

Sandra Izbașa, o mireasă încântătoare! Fosta mare gimnastă a făcut nuntă la palat. Imagini superbe cu marile campioane, în rochii de gală