Nunta frumoasei blonde cu George Burcea va avea loc pe 15 septembrie, când va fi și botezul micuței Clara.  Evenimentul va avea loc într-un castel din București.

„La nuntă vor fi două torturi și eu voi purta trei rochii. Ideea este că eu am trecut acum câteva luni printr-o perioadă tristă, cu ceea ce mi s-a întâmplat când am născut-o pe Clara.  Unul din motivele pentru care am decis să facem nunta anul acesta a fost faptul că George nu ar fi avut dreptul să decidă dacă să fiu deconectată de la aparate, în caz că pățeam ceva. Am avut un șoc, puteau să facă acest lucru părinții mei, dar n-am vrut’, a mai spus Andreea Bălan.

Andreea este foarte încântată de rochiile de mireasă, care sunt realizate de Otilia Brăiloiu și a explicat pe vlogul ei de ce a făcut această alegere.

Ea își dorește la biserică o rochie mai deosebită, cu trenă, însă, la petrecere va opta pentru o rochie mai comodă și cu crăpătură pe picior ca să poată să danseze în voie, iar a treia ținută este, de fapt, o salopetă.

„Pe zi, la biserică, am o rochie cu o trenă foarte mare, lungă, după care la vals nu putem să dansăm cu rochia cu trenă lungă. A doua rochie nu are trenă și are și crăpătură pe picior, este mai comodă și mai bună pentru dans. Și am vrut neapărat și un costum, să fie cu pantaloni, pe care apoi să-l pot să-l iau pe scenă, să-l port pe scenă. După aceea, salopețica a treia pe care voi o să o vedeți o să fie purtată și pe scenă ca să pot să aduc pe scenă și o parte din nuntă. D-aia am trei rochii”, a explicat Andreea.

 

“Mi-am dorit ca Otilia Brăiloiu să-mi realizeze rochille de mireasă, pentru că ea nu crează doar rochii de mireasă, ci crează povești prin designul ei. Iar eu mă regăsesc în stilul Otiliei pentru că noi nu facem doar lucruri simple sau produse, oferim povești și emoții, vrem să oferim oamenilor căldură și emoție, iar lucrul asta m-a atras la Otilia și de aceea am apelat la ea și am rugat-o să îmi facă trei rochii de mireasă”, a mai explicat artista.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în urmă cu trei ani în Los Angeles

Pe rochia de la biserică, Andreea va avea scrise mesaje inspirate din viața ei și a lui George, cât și numele celor două fetițe ale lor. Cântăreaţa şi actorul formează un cuplu încă din 2015. Cei doi au devenit părinţii celei de-a doua fetiţe, Clara, în urmă cu patru luni, moment în care cuplul a trecut printr+o cumpănă grea. Atunci, artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană provocat de o embolie amniotică, afecţiune rar întâlnită, din care şi-a revenit cu greu. Ei mai au împreună o fetiță pe nume, Ella.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit civil, sâmbătă. Cei doi au mai avut o nuntă de vis pe plajă, în Los Angeles, SUA, în urmă cu trei ani, însă certificatul de acolo nu este valid în România.

„Noi ne-am căsătorit în Los Angeles, nu în Vegas. Dacă ar fi avut loc în Vegas, ar fi fost legală peste tot în lume. Noi ne-am dus pe plajă și ne-a citit ceva un pastor. Am zis că facem acolo frumos ca în filme”, a explicat artista.

 

Citește și: