Frumoasa artistă postează tot mai des mesaje dureroase prin care își exprimă suferință, însă se pare că  toate sentimentele le va dezvălui în noua ei melodie, care va fi lansată în curând, probabil intitulată „Inimă de fier”.

“Câteodată în viață îți trebuie o Inimă de fier”, „Cu autodisciplină, totul e posibil”, sunt câteva dintre mesajele artistei.

Se pare că artista este copleșită de tot ce s-a întâmplat  și a decis să le spună asta și fanilor. Pentru început ea a recunoscut că divorțează și că aceasta a fost decizia lui George, nu a ei.

Andreea a făcut dezvăluirea într-un răspuns pentru fani, după ce a primit mai multe critici.

„E momentul să pui în balanță tot și să vezi dacă merită să renunți. Mereu ai arătat că ești Andreea cea mai bună, e momentul să spui ceva, să faci ceva. Ori ai o familie, ori până acum a fost doar despre tine?”, i-a scris un fan artistei, iar aceasta a răbufnit imediat.

”Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia”, este mesajul transmis de Andreea Bălan.

Andreea Bălan, mărturisiri dureroase

“Dacă era doar cariera cea mai importantă, nu făceam doi copii. Familia este cel mai important lucru din viața unui om! Nu vă mai dați cu părerea fără să mă cunoașteți”, a mai transmis vedeta, pe rețelele sociale.

Andreea Bălan a confirmat despărțirea de George Burcea. Artista a mărturisit că nu va da mai multe detalii, pentru că trece prin momente delicate și vrea să-și protejeze cât mai mult fetițele, care se pare că rămân în grija ei.

„Dragilor, vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase și de susținere. Le-am citit pe toate. Tot ce pot să vă spun, este ca ceea ce s-a scris în presă este adevărat.
În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella și Clara trebuie potejate. Vă îmbrățișez cu drag, mereu a voastră AB’, a scris Andreea.

Actorul George Burcea, care s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan,  a lansat o campanie împotriva violenței domestice, în care a dezvăluit că a crescut intr-un mediu în care violența domestică era la ordinea zilei. Abuzurile psihice și fizice făceau parte din rutină, iar tatăl lui o bătea în mod repetat pe mama lui.  S-a aflat ulterior că tatăl lui George a ucis o femeie cu 25 de lovituri de cuțit. Se apre că de aici au izbucnit tensiuni între George și Andreea, după ce artista i-ar fi cerut soțului ei să nu facă publică povestea.

Andreea Bălan și George Burcea și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în luna septembrie a anului trecut, după 4 ani de relație. În aceeași zi, cei doi și-au botezat și fetița, pe Clara Maria, în vârstă de 11 luni. La petrecerea celor doi au luat parte în jur de 250 de invitaţi, printre care foarte multe vedete apropiate Andreei și lui George.

Citește și: