Anda Călin și Liviu Vârciu au devenit în urmă cu câteva luni din nou părinți. Iubita prezentatorului TV pune adese imagini pe rețelele de socializare cu fetița lor, Anastasia, însă până acum nu l-a arătat publicului și pe băiețelul lor.

Anda a publicat pe Instagrgam o imagine adorabilă cu fetița ei, la mare. „Exista un singur “cel mai frumos copil din lume” și totuși fiecare mama îl are!”, a scris bruneta la imagine.

Îmbrăcată într-un costumaș de baie haios, cu părul prins cu fundițe și cu niște ochișori absolut adorabili, Anastasia este de o frumusețe rară și fanii imediat au început să laude frumusețea micuței.

Anastasia-e-superbaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Anastasia este de o frumusețe răpitoare! Din doi părinți frumoși a rezultat o bijuterie de copilaș!”, nastasia e mai perfecta decat orice copil din orice punct de vedere?”, „Frumoasa foc? doar seamănă cu părinții” , „Un îngeraș de fetiță”, „ O dulceață de copil”. „Doamne, ce fată frumoasă”, Superbă”, „Ce ochi frumoși are”, „Cea mai minunată fetiță”, au comentat imediat fanii.

Cu toate acestea, unii internauți aproape au „certat-o” pe Anda pentru că nu pune fotografii și cu al doilea ei copil, care a venit pe lume la sfârșitul lunii mai. „Puneți poză și cu prințul”, „De băiat de ce nu vorbiți? De afară se observă că aveți doar un copil”, au scris aceștia revoltați.

Anda Călin nu a ezitat și le-a răspuns imediat, explicând că motivul pentru care nu pune poze cu băiețelul este pentru că nu vrea să-l expună momentan. „Dacă nu pun poză cu el, înseamnă că nu vorbesc? (…) Nu vreau să-l expun momentan”, a scris Anda.

Citește și:

E mama a doi copii și a pozat goală la 40 de ani

Dorian Popa, fotografie de 80.000 de like-uri! Ce-a fost în stare să posteze vedeta