Pe lângă povestea lor de dragoste bazată pe respect, înțelegere și comunicare, toată atenția lor este îndreptată către educația celor șase copii pe care îi au. Însă de o vreme, chiar dacă se iubesc foarte mult, cei doi nu mai dorm împreună.

Fiind invitați într-o emisiune TV, Anca Serea și Adrian Sînă au povestit cum decurge o zi normală din viața lor. Declarațiile lor au luat prin suprindere pe toată lumea.

Anca Serea și Adrian Sînă au vorbit despre mai viața lor, intrând inclusiv în intimități, unul dintre subiecte fiind felul în care ei dorm. Din câte se pare, frumoasa brunetă împarte patul conjugal cu patru dintre copii, iar Adrian Sînă și-a mutat dormitorul în canapeaua din living.

„Se întâmplă foarte des să nu ne vedem. Eu sunt acasă ca și la hotel. Eu dorm în living, pe canapea. Dormitorul nostru s-a transformat în camera copiilor. Îți dai seama că nu e chiar plăcut, că eu nu am nici baia mea, nu am nici patul meu. Am o bocceluță cu pasta de dinți și mă plimb… Astăzi folosesc eu baia asta? Că aici e ocupat…

Și în seara asta poate reușesc să dorm într-un pat normal. E bătaie pe fosta cameră a lui David. Eu m-am bucurat de camera lui David pentru un timp, dar a venit Sarah”, a povestit artistul, conform Spy News.

Fiul lor cel mare a plecat la studii în Olanda

Aceștia au mărturisit că David (20) , fiul lor cel mare, a părăsit casa părintească pentru a urma studiile în Olanda. Așadar, Anca și Adrian au mai rămas cu cinci micuți care trebuie să beneficieze de toată grija și atenția lor. Din spusele Ancăi Serea, copiii ajută la treburile casnice, dar există o neînțelegere când vine vorba de ora de culcare.

„Noi ne-am obișnuit cu această situație. David a plecat la studii în Olanda, am rămas cu cinci. Face 20 de ani în curând (…)

Ei sunt buni în mare parte și destul de înțelegători. Ne vin în întâmpinare, ne ajută. Marile probleme sunt la ora de culcare. (…) Organizarea e foarte importantă, dar și ajutorul și implicarea partenerului. Eu dorm în pat cu patru.

Ritmul este setat de mamă și de părinți, de mamă în mare parte, pentru că eu petrec cel mai mult timp cu ei. Nu este simplu, dar toate eforturile pe care le depunem sunt răsplătite în timp și toată iubirea lor necondiționată și ajută să mergem mai departe în fiecare zi”, a povestit Anca Serea.

Vezi și Anca Serea, mândră nevoie-mare de fiul ei cel mare! David a absolvit liceul! Fotografie de colecție

Citește și:

Ioana Ginghină, declarații scandaloase: ”Probabil că secretul succesului unei vieți frumoase este, nu știu, după 10,15, 20 de ani, să schimbi partenerul”

Ce studii are Marian Drăgulescu. În școală a avut mari probleme cu o materie, la care a rămas corigent