Anca Neacșu a făcut senzație cu trupa A.S.I.A, dar apoi a ales să fie mai discretă , iar de un an a dispărut din lumina reflectoarelor. Frumoasa artistă a dezvăluit acum motivul pentru care a luat această decizie.

Cântăreața a fost invitată în cadrul emisiunii „Showbiz Report” și a dezvăluit care a fost motivul real pentru care a dispărut din lumina reflectoarelor, dar și cum s-a desfășurat viața ei în ultimul an.

Anca Neacșu a mărturisit de ce nu a mai acceptat invitația în nicio emisiune televizată în ultimul an. Potrivit spuselor sale, fosta membră a trupei A.S.I.A s-a axat pe viața de familie și pentru că expunerea ei la TV îi afecta și pe cei dragi ei, a decis să ia o pauză ca să petreacă timp de calitate alături de apropiați.

”De un an n-am mai apărut la TV. Am vrut sa-i protejez pe ai mei, pe mama, pe frații mei.”, a spus Anca Neacșu la Antena Stars.

Anca-neacsuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Mai mult decât atât, Anca Neacșu a mărturisit că în ultimul an în care a stat departe de lumina reflectoarelor, în viața ei s-au întâmplat o mulțime de lucruri bune, printre care și faptul că s-a mutat într-o casă nouă, care este construită în stil american pe două etaje și pe care o consideră locuința visurilor sale.

”Nu am putut să mă mai duc la emisiuni deoarece m-am mutat, am avut de aranjat mobilă, mută bagaje, cutii. De câțiva ani îmi caut casă și în sfârșit mi-am găsit locul, sunt lângă ai mei, lângă frații mei, lângă mama.”, a mai spus Anca Neacșu la Showbiz Report.