Aproape că nu a fost interviu în care Ana Morodan să nu fie întrebată despre dorința ei de a deveni mamă, mai ales că are vârsta potrivită. Influencerița a fost mereu transparentă și a recunoscut că un copil nu face parte din viitorul ei. Mai mult, se pare că Ana are motive destul de întemeiate când face astfel de afirmații.

Ana Morodan este una dintre cele mai sincere și asumate vedete de la noi. Fără să îi pese dacă afirmațiile ei pot supăra pe cineva, Ana spune mereu ceea ce gândește.

Vedeta este sigură pe ea nu doar atunci când vine vorba de afaceri, ci și când vine vorba de partea personală. Vedeta și-a proiectat deja viitorul, iar statutul de mamă este exclus din peisaj.

Ana Morodan nu se ferește să recunoască că nu este pregătită să își asume responsabilitatea creșterii unui copil. Vedeta este de părere că un astfel de instinct este ceva cu care te naști. Din păcate, Ana nu simte asta nici acum, la vârsta pe care o are, 37 de ani, dar nu este deloc deranjată de acest aspect.

at castiga ana morodanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Nu am niciun instinct matern. Nu-l simt, nu-l am”

Ana Morodan vorbește de fiecare dată deschis despre asta. Este destul de implicată în afacerile pe care le conduce și nu are de gând să schimbe asta. Moordan nu are timp să se lamenteze pe marginea acestui subiect. Vedeta vrea să își extindă business-urile, iar planul profesional este mai important decât orice.

„Nu îmi doresc copil pentru că nu am niciun instinct matern. Nu-l simt, nu-l am. Am o pisică și un cățel care îmi distruge viața. Și pe ăla l-am adoptat, nu mă întreba de ce. Nu am niciun instinct matern.

Mai presus, eu, după vârsta de 24 de ani mi-am dat seama câte atitudini de-ale părinților mei, care n-au fost îndreptate către mine, le-am preluat.

Consider că responsabilitatea de a fi părinte este o responsabilitate foarte profundă, cu foarte multe valențe, pe care eu nu pot să mi-o asum. Un copil nu este o geantă, nu este o rochie, o unealtă cu care tu să faci mai multe like-uri sau să ai mai mult business-uri pe Instagram.”, a declarat Ana Morodan.

Vezi și Ana Morodan nu se ascunde: iubește banii și “preferă să plângă în lux decât pe bicicletă”: “Pot să-mi permit orice”

Citește și:

Cum se înțelege actualul iubit al Ioanei Ginghină cu fostul ei soț, Alexandru Papadopol

Drama vieții lui „Supernanny”. De ce nu poate avea copii Irina Petrea, cea care și-a dedicat viața celor mici: ”Îmi venea să sar pe ele și să le bat”