Fosta soţie a lui Adi Mutu are succes peste hotare, fiind o actriță apreciată, însă are și un trup perfect, iar aceasta a dezvăluit secretul siluetei ei la care multe reprezentante ale sexului frumos nici măcar nu visează.

Aceasta a dezvăluit într-un interviu pentru „Star Matinal”, la Antena Stars, că se menține în formă cu ajutorul unui mix de zece plante. „Metoda este foarte simplă şi constă în folosirea mixurilor a zece plante, fiecare având rolul de a regla o anumită funcţie a organismului. Împreună restabilesc echilibrul organismului.”, a declarat frumoasa actriţă.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Citește și: Veste șoc în showbiz. Au o familie superbă și formează un cuplu de șapte ani, dar acum și-au spus „Adio”. Ce s-a întâmplat cu cei doi copii ai lor

Urmează dieta Tisanureică

Mai exact, Alexandra Dinu ține dieta Tisanureica. Ea a slăbit aproape patru  kilograme cu această dietă și spune că și-a restabilit echilibrul organismului și de atunci nu mai are probleme cu kilogramele. Dieta Tisanoreică este  conceptul unui italian, pe nume  Gianluca Mech, care  și-a dedicat viața studiind ce anume le poate recomanda oamenilor obezi să mănânce pentru a slăbi și a fi mai sănătoși.

Citește și: Prințul Charles a făcut anunțul. Care este primul lucru pe care-l va face în calitate de rege

Mario a împlinit 15 ani

Frumoasa blondă susține că încearcă totuși să aibă un stil de viață sănătos, însă are zile când se mai abate de la regim. De cele mai multe ori calcă strâmb din cauza dulciurilor, care îi plac foarte mult.În ultima vreme, despre Alexandra Dinu s-a scris că ar fi început o relație cu Ștefan Lungu, fostul soț al Ancăi Lungu. Cei doi au fost surprinși împreună de paparazzi. Cu toate acestea, niciunul nu a confirmat zvonurile.

Cu toate acestea, fosta soție a lui Mutu este o mămică devotată, iar când nu este pe platoul de filmare, își dedică timpul fiului ei și al fostului fotbalist, Mario, care s-a trasnformat într-un adevărat adolescent. Acesta a împlinit luna aceasta 15 ani și se pare că a moștenit perfect trăsăturile tatălui său.

Citește și: