Matinalul a dezvăluit motivul pentru care a luat această decizie, iar explicația poate fi surprinzătoare pentru mulți.

Niciodată nu este târziu să faci schimbări radicale, iar Răzvan Simion o demonstrează din plin. La 41 de ani a luat decizia de a renunța la fumat, după ce ani buni a fost tributar acestui viciu. Matinalul a explicat, în ediția de marți a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, care a fost motivul care l-a determinat să ia această hotărâre.

”Am renunțat la fumat la începutul acestui an. Am renunțat pentru a-mi face mai mult timp pentru mine, dar și pentru a avea un ten mai frumos”, a declarat Răzvan Simion, care, iată, devine din ce în ce mai interesat de felul în care arată, acum că are alături o nouă iubită.

A încercat de multe ori să renunțe la viciu. Ce-i promisese Lidiei Buble

Prezentatorul nu este la prima încercare de a renunța la acest viciu. El a mai avut o tentativă în 2016, când pățania unui prieten l-a convins să stea departe de țigări, cel puțin o perioadă.

”M-am lăsat pentru că am un prieten care era gata-gata să o cotească din cauza asta şi m-am speriat. Frica m-a făcut să renunț la fumat”, mărturisea Răzvan, la vremea respectivă. Din păcate, a cedat apoi ispitei.

O altă tentativă de a renunța la fumat a avut loc în anul următor, pe vremea când Răzvan forma un cuplu cu Lidia Buble. Invitată la Neatza, artista a povestit că iubitul ei i-a promis că, dacă piesa pe care tocmai o lansase ajunge numărul 1 pe YouTube, va renunța la fumat.

Vezi și După zeci de ani, Corina Chiriac a reușit să se lase de fumat. Artista a povestit cum s-a întâmplat minunea. A fost ajutor divin!

Citește și:

Câți bani a câștigat Monica Gabor din reality show-ul cu Irinel Columbeanu. Cât îi intra săptămânal în cont

A fost diagnosticată cu cancer în stadiul 4, însă continuă să fie optimistă. Cum reușește Olivia Newton-John să-și păstreze moralul ridicat