Recent, artistul trecut de 40 de ani l-a și dezvăluit, lăsând pe toată lumea mască.

De ce s-a certat Mihai Trăistariu cu toate iubitele sale

Chiar dacă își dorește cu disperare o femeie lângă el, Mihai Trăistariu pare să fie veșnicul holtei. El a avut mai multe iubite de-a lungul vieții sale, dar nu a ajuns la altar cu niciuna dintre ele.

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, artistul a spus care a fost cel mai frecvent motiv de ceartă pe care l-a avut cu partenerele sale.

Acesta recunoaște că îi place să consume, în mod frecvent, mâncare gătită, în special ciorbă, și e de părere că partenerele sale ar fi trebuit să știe să o prepare. Numai că lucrurile nu stăteau deloc așa.

Mihai Trăistariu recunoaște că s-a certat cufostele sale iubitepentru că nu știau să facă ciorbă, în special de perișoare sau de găluște, preferatele sale.

”Eu prefer mămăliga, sunt din Moldova, și ciorba, că sunt ciorbar – cu toate m-am certat că nu știu să facă ciorbă. Prin telefon cu mama, făceau ciorbă.

E greu de făcut ciorba. Dar voiai să fac eu?”, a spus Mihai Trăistariu la Antena Stars.

Mihai Trăistariu este topit după bucătăria românească

Totodată, Mihai Trăistariu a recunoscut  că este topit după bucătăria românească. Îi plac mai ales sarmalele sau tochitura. Însă nu a prea nimerit femei care să-l facă fericit din acest punct de vedere. S-ar fi mulțumit doar cu ciorbă, dar nici aceasta nu a fost să fie.

Așa slăbește urgent Mihai Trăistariu: „După trei zile, am aceeași greutate pe care o aveam înainte”

Paula Chirilă, interlocutoarea sa în emisiune,a fost surprinsă să afle toate acestea și l-a întrebat pe artist cum ar putea să fie acesta un motiv de ceartă. Mai mult, l-a întrebat pe artist dacă el, ca bărbat, e priceput la treburile de prin casă, cele care ar intra în sfera sa de acțiune.

De ce nu au mers relațiile lui Mihai Trăistariu: „Îmi spuneau tati” Ce fel de femeie caută artistul, la 42 de ani

”Dar îți luai bucătăreasă sau iubită? Mergea totul bine și tu le-ai părăsit că nu știau să facă ciorbă? Tu știi să schimbi o roată la mașină? Știi să schimbi o priză?”, i-a replicat Paula Chirilă.

”Dacă eu nu știu ceva, chem un om. Putea să comande ciorbă, dar pe banii mei. Eu voiam de perișoare și de găluște – ele sunt un pericol, dar durează. Sărmăluțele îmi mai plac și tochitura, și brânză cu mămăligă cu smântână. Când mă duc în afară, cer polenta, că ei nu știu de mămăligă. Supele lor sunt ceva cremă, nu sunt așa bune”, a încheiat Mihai Trăistariu.

Vezi și Mihai Trăistariu a slăbit 4 kilograme într-o săptămână și a zis și cum: ”Aveam gușă, aveam burtă, aveam sâni”

Citește și:

Romică Țociu vine cu băiatul său la America Express! Cum arată și cu ce se ocupă Cătălin Țociu, la 26 de ani

Moartea lui Ari Boulogne, fiul nelegitim al lui Alain Delon: iubita lui este acuzată de omor